GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Marielle!

GRATTIS på din stora dag tjejen!
DU är GULD!

Lov veckor rusar iväg!

Att det blir fredag imorgon går inte att förklara för mig! Allt har gått så sjuksnabbt! Var inte länge sen jag satt i gymmet med Marielle och pratade om helgen och åkte hem men ett extra leende på läpparna och käslan av att det var lov en vecka. Imorgon går vi in på lovet sista vers.

Lovet har varit kanon bra, jobbat, rehabt och myst!! Idag kom Joel och Marielle och hämtade mig i stan och vi åkte till Göteborg. Marielle är den nya Tina Turner (inte den som sjunger utan kartläsaren) hon var grym på att lotsa Joel genom alla körfält och rätt som det var hade vi P-huset framför oss! En stor guldstjärna till henne! Vi var ganska sega med shoppningen men va mysigt vi hade! Det blev premiär på Thairesturang för mig och det var gott så absolut inte sista gången. Vi fick handlat lite smågrejor sen åkte vi vidare till IKEA. Jag har adlrig i hela mitt liv varit på ett sånt snabbt besök på det stället. Nu är jag helt slut och väntar på att hjärnstorm ska börja så jag kan lägga mig efter det.

Kraaam Jennie
Grymt tack för dagen godingar!

<3

Lov!



Ett tag sen jag skrev. Veckan har innehållit en hel del, prov, körskola, jobb, rehab och allt där till. I fredag var jag hos Marinette och myste till max! Vi satt i deras lusthus och eldade och tjötade! Igår jobbade jag hela dagen för att sedan åka till Rolfstorp på fest! Kvällen var mycket mycket bra och ikväll hoppas jag på maximalt mys med Marielle!
Kram Jennie

Jag bär ett "äckel X"

Dagen började med matte och min IPOD HÄNGDE SIG, mitt liv gahh! Jag i frustrerade småbitar på tre sekunder. Jag har fått farande inte fått i gång den allt är helt dött och datorn känner inte av den om jag kopplar in den här. Nytt köp snart låter det som. Sen blev det engelska jag och Amanda pratade båda två och jag tyckte vi var grymt duktiga så jag ska nog allt sätta upp lappen i skåpet. Sen var det lååångthål! Tråkig konstruktion sen och med tanke på att det är prov på måndag blev alla ännu mer förvirrade än vanligt på dom lektionerna. Avslutade sedan med Nkb det var faktiskt trevligt. Jag gillar att prata om gener. Vi pratade om könskromosomer, om X-kromosomer färgblindheten och blödarsjukan sitter bland annat där, vi fick konstaterat att jag bär ett äckel x pga pappa!

Åkte med mamma hem, hemma gjorde jag pitabröd till gänget (familjen i detta fall), nu blir det slappt!

Imorgon dagen gillar jag ska rehaba klockan elva sen slutar jag! :)
Mys med Marielle imorgon??!

Kram Jennie

Vår? Vinter?

Jag vet varför det snöar, det är mitt fel eller om man vill se det så min förtjänst! Igår var jag överlycklig när jag gick till rehaben och även efter rehaben till tåget. Solen lös och inne i gymmet var jag nästa lite små irriterad på den! Det kändes härligt och ja våren är på väg hann jag tänka.

Idag när körlektionen började fick jag för min glädje igår. Snön började falla och nu är det inte längre vår utan vinter. Det är alltid mysigt med snö bara det får vara snö och ligga kvar så man verkligen hinner åka pulka och gotta sig i snön.

Jag missade tåget idag körde lite för länge, Frida såg detta som nödfall så hon satte upp en lapp på jobbet nödfall, öppnar igen 15.20. Hon åkte in och hämtade mig så jag kunde börja jobba och hon åka hem.

Kramar Jennie