Veckan

Helt plötsligt har en vecka gått. I tisdags försov jag mig. Frida väckte mig och allting slutade med att vi käkade frukost tillsammans här och sen skjutsade hon mig till skolan. Det var jättesnällt! Efter skolan träffade jag Frida igen fast tog över allt i kiosken stället. Allting började med fika, våfflor och glass och sylt med henne sen gav hon sig hem. I onsdags var det pepparkaksbak hos farmor med Agnes, Helena och Tina det var mycket mys! Sedan kom torsdag och morgonen startade med engelska prov som gick åt SKOGEN! Efter skolan tränade jag och sen åkte jag hem och en snabbis och kiosken föra att gå vidare till farmor. Där kom jag lagom till maten fläskfile och massa gott. Sen satt jag och farmor i över fyra timmar och bara pratade om allt. Det var hur mysigt som helst att bara sitta där och prata om allt om hu gjorde skapades till träning och vänner och jag vet inte allt. Hur som helst det var jätte mysigt. I fredags var en annan mysig dag. Jag, Marielle och Sofie gick först på stan och sedan blev det campino och bio, Patrik 1,5 en ganska rolig film allt. Efter bio åkte vi till Marielle och nannade där. Försenad födelsedags present till Sofie och då menar jag försenad men hur som helst var det mysigt. Igår vaknade jag hos Marielle. Åkte hem och duschade sedan till Marielle igen. VI åkte sedan vidare till Martin där förfesten drog igång. Allt avslutades på hockeyns julbord. Även denna helg blev det en super fest, och jag bara gillar det! 


Nu blir det jobbet i ngåra timmar
Trevlig förta advent om man säger så ;) 
Kramar Jennie  


Kyligt

Idag har jag varit hurtig. Jag har tränat två pass flowing vilket kommer leda till fruktansvärd träningsverk, efter det passet slutade inte jag och mamma utan gick direkt på Stepen. Efter det var jag trött och det var mycket skönt att få träna på allvar. När jag kom hem väntade mammas köttbullar och kokt potatis, sås och lingon finns det något godare? Jag åkte upp till jobbet en stund och höll Emma sällskap eftersom hennes tåg kom vid 9. Helt plötsligt var tiden till att plugga engelska borta, och den behövs men får plugga på allvar resten av dagarna fram till provet, HOST jobba imorgon och baka pepparkakor med framor, Tina och Agnes på onsdag och helt plötsligt var det torsdag och prov, men på nått sätt ska jag nog hinna med minska sov timmarna och plugga på jobbet kanske ;). I morgon får jag sov morgon det är alltid gott.

Nu läggs hjärtat någon lättare än igår :)
Kramar Jennie

Dagen..

Denna dagen har varit seg som ni säkert förstod i det förra inlägget. Agnes och c:o kom hit och hälsa på också, även dom trötta. Jag lärde Agnes säga "Mamma är bakis". När Agnes sedan säger "Mamma är bakis och pappa är kriminell"  får det oss allihopa att skratta. Hon är härlig även om det låter helt sjuk så är det ganska kul att höra henne säga så. Vid 4 åkte jag till Anna där vårt UF företag tog härligatag, några halsband belv gjorde idag även om det mest belv skumtomte ätning. En slapp dag med lite mat.

Sov nu gott!
Kramar

Dagen efter huset!

Vid två tiden igår kom Marielle! Vi gjorde i ordning oss och började på första drinken. Vi fyra åkte vi till Cissi där det blev fram med kortleken och börja dricka. Marielle, Fia, Emelie, Cissi och jag höll oss där underhållna i någon timma tills bussen kom. Bussen tog oss till Tofta byggde gård där årsfesten ägde rum. Vi satte och det blev snabbt dans på stolarna. Efter tal som enligt mig inte var jätteroliga att lyssna på fick vi tillslut ta mat. Efter maten sprang jag överallt och vet egentligen vart som var bäst att vara. Jag hade en rolig och trevlig kväll även om den inte slutade som jag hade hoppats. Jag slapp iaf gå hem Dolen var jättesnäll och skjutsade hem mig för han tyckte inte jag skulle gå hem själv och det var super. När jag precis hade kommit hem kom mamma, pappa och Klas och Angelica. Vi satte oss alla och åt vissa dragnare än andra. Idag var inte alla jättepigga här, Klas konstaterade att han skulle vila hela dagen.

Förlåt,
Kramar och Kärlek
Jennie

Fest

Igår kväll var Emma här. Det var super längesen vi träffades och det var rikgigt trevligt och mysigt att bara tjöta och umgås med denna spralliga tjej. Vi tjötade minnen och när jag frågade pappa så kom även han ihåg vårat uppträdande vi hade i Emmas rum för ungefärg 10 år sedan. Ja som vi skrattade. Hon är en riktig klippa helt suverän männsika den underbara Emma.  Nu är det bara det att det inte får gå för länge tills nästa gång.

Idag är det fest på programet. Marielle kommer hit vid två då ska vi börja göra oss i ordning sen bär det av till Cissi där det blir förfest sen sedan blir det vidare till deromes årsfest! Lyckligtvis mår Marielle något bättre och det värmer hjärtat!

Ha en super lördag!
SKÅL!
Kramar Jennie

20 November

Dag känns det som om vinden är med mig även om jag fick cykla i motvind med Ellen på pakethållaren till Lorensberg (vitsigt där om jag får säga det själv). Men vilken lycka det var när vi fick reda på att Stefans lektion blev inställd. Jag gick vidare till Friskvågen och kände den underbara känsla av att träna vilket jag inte har gjort på jättelänge. Det kändes riktigt kul att vara där igen och känna att man blir av med lite också, fråga är bara om jag kan få tid till detta så ofta som jag vill och behöver. Jag kom med kvart i fyra tåget där mamma också var med. Jag gick till Frida på jobbet för jag orkade verkligen inte gå hem. Helena hämtade mig sen och nu har jag ringt och fixat buss tills på lördag. Det lät mycket lovande idag men domen kommer imorgon men fixar han inte den som han sa idag så ska jag göra nått som gör ont på honom. Hur som helst känns det som om allt har flytit på bra idag! TACK för det!

Kramar

Vilken dag!

Idag har jag jobbat halv 11 - 20. Ja vilken dag det har varit. Jag tyckte det började någorlunda bra. När jag skulle börja steka upp hamburgarna tyckte jag stekbordet såg lite konstigt ut men jag körde på, resultatet blev kanske inte det bästa. Man kan inte bränna hamburgare på ett stekbord eller det ska mycket till men det klarade jag idag. Jag körde på och hamburgarna blev ändå bra. När de första kunderna kommer, vill de har mos. Jag hade inte gjort något så jag ställde mig och gör klart allt för att gjorde precis som vanligt men då rätt som det är slutar vispen eller själva grejen som rör moset och gör själva maskinen att fungera. Jag fattar inte vad som hände men tänkte att jag får ta det sen, jag säger till kunderna att jag får göra moset i gryta om de bara kan vänta någon extra minut. De tycker istället att det passar bättre med hamburgare då, de får precis vad de beställer. När de har gått kastar jag mig över telefonen för att få tag på Frida och David men inget svar. När nästa kund kommer beställer han en hamburgetallrik, tur tänker jag eftersom jag inte hade mos klart. Jag la då ner pommes i fritösen men då vill inte fritösen fungera. Ja nu ska ni veta börjar jag bli lite så där smått irriterad på att ingenting fungerar. Jag byter fritös och tack för att den funkar. Jag går sedan fram till kassan och ska ta betalt och tro det eller ej men då står det på apparaten emety papper. Nu får kiosken ge sig tänker jag. Kunden säger med ett litet leende funkar inte den heller?. Nej pappret tog slut men det fixar ja sen svarar jag och jag kan säga att det han sa där kom inte lägligt enligt mig, för jag var lite för irriterad. Jag räknade på min mobil och fick jämna pengar av killen vilket var mycket bra. Direkt efter den mannen kom en annan man och skulle ha mos. Jag sa som det var och frågade om han kunde vänta någon minut. Även han var lite stressad och kände att det belv bättre med en tjockkorv i bröd. Jag lade tjockkorven i klämgrillen och väntade på att den skulle bli varm. Den blev inte varm utan jag fick värma den på det half fungerade stekbordet. Nu började jag verkligen fundera över vad som var fel. Plötsligt tänds en lampa i mitt huvude, en propp måste gått det var det ända jag kom fram till. Jag gick det vårt fina skåp och visst var det så. Jag fick bytt skäring och helt plötsligt var ganska många problem lösta. Mosmaskien satte jag aldrig igång idag. Utan när Emma kom och hälsade på vilket var jättemysigt så fick hon plocka ut allt mos. Hon gjorde även mos i gryta åt mig för jag hade en jäkla massa å göra. Sedan satte vi oss båda å åt och tjötade och skratta den del så som det brukar bli, idag belv det nog mest över denna fruktansvärda dag. Emma gick igen vid 4 eller nått sånt. Även denna dagen har gått fort och innehållit en del. När jag kom hem var farmor och farfar här myspys. Snart blir det sängen. Och även om dagen började fruktansvärt så tackar jag för den.

Sov gott
Kram Jennie    

10 november

I helgen har jag hunnit med en hel del tycker jag. I fredags avslutade jag skoldagen med afrikanskdans. Det var riktigt roligt men även lite klurigt. Efter det åkte jag och jobbade. I lördags vaknade jag av ett sms om att öppna på jobbet. Efter en stund betänke tid belv reslutatet jobbet i några timmar. Efter det var det bara hem äta lite duscha och så kom Marinette och Sofie. Vi gjorde oss redo för fest och sen snabbt svepa glaset för att åka direkt till Veddige årsfest. Där var bandet ganska så kasst. Tusen pauser men jag hade verkligen kul ändå. Har varit på både bättre och sämre fester men jag hade faktiskt kul trots att draget inte var det bästa. Jag och Elin fick åka med Sofie hem vilket var jättebra för då slapp jag gå hem även om jag hade fått med mig Elin med mig när min kära syster balla ur. Jag och Elin tog oss nattamat och tjötade på. När jag väl hade lagt mig somnade jag snabbt och på morgon vaknade jag av att någon kom in i rummet och sa godmorgon. Vi tjötade på och snart kom mamma och vi lå där alla tre i min säng å tjötade. Vi käkade frukost och sen åkte Elin hem och jag satte igång. Först blev det tvättstugan, sen toaletten sen ett otroligt misslyckat bak. Vid fem tiden kom min broder och vi lagade tre rätters till pappa, det var ju trots allt farsdag. Det belv först löjromstoast efter det belv det oxfilé med rotfruktslåda och svamp, sedan avslutade vi med bullar och min misslyckade tigerkaka.

Idag började ja med ett besök hos ortopeden sen rullade dagen på som vanligt. Jag har hunnit med en övningskör runda. Jag körde ut till kärra och hälsade på, det var super kul att träffa dom det var så länge sen. Nu blir det snart matakuten.
Ha det gött
Kram Jennie

Mamma och PappaAgnes

6 November

Något inlägg om resan har inte blivit av. jag kan sammanfatta mig kort UNDERBART!! Kolla gärna bilderna http://jennniiee.bilddagboken.se/p/main.html även Marielle har riktigt bra bilder på hennes bdb.

Denna veckan har gått sjuk fort. Måndagen var lite små seg men den gick grymt fort. På tisdagen vaknade jag och en lapp låg på köksbordet. Mammsen min hade varit på sjukhuset och brytit armen på två ställen!! Stackars lilla hon. I gipsad arm var hon på jobbet redan dagen efter hon är en riktigt hårding!! Efter dagen i skolan belv det jobbet. På onsdagen belv det till att skriva klart ett engelska tal och sen blev det jobbet igen. Idag hade vi engelska talet grymt skönt att ha gjort det. Sen belv det en rad andra lektioner, denna dag är mer än en mardröm.

Imorgon blir det jobb igen. Johanna skulle jobbat men hon belv sjuk känns som aldrig kan eller hon bestämmer att hon ska jobba men hur det än blir så kan hon inte, men så är det. Är hon nu sjuk så får man väl ställa upp. Efter det hoppas jag på att träffa Emma, vilket var evigheter sen och det gör mig ledsen, så det hoppas jag innerligt på!

Kramar Jennie

Home sweet home

Nu är jag och Marielle hemma igen efter en minst sagt händelserik veckan.
Allt har varit toppen. Strålande sol varje dag och underbara stunder.
Just nu är jag trött och orkar inte riktigt skriva om resan men allt det kommer nog
och bilder ska jag även försöka få in på bilddagboken, duktig som jag är ;)
Inlägget blir väldigt kort men ville bara säga att jag är hemma igen och att jag har
haft det sjuktbra!
Kramar Jennie