Trevligt

På juldagen var jag hos Katrin. Där var massa kompisar. Vi tittade på en dålig film och spelade spel. JAG OCH NICLAS VANN! TACK KARIN kan jag väl säga lite tyst så där! Ja Karin From var där! HÖJDPUNKTEN måste ja säga! Det var länge sedan man så den pricken! På kvällen skjutsade Robin hem mig! Snäll kille det där. På Annandagen ringde Marinette och stumpan kom hit och vi tjöta och tjöta. Vid fyra åkte jag till farmor och där blev jag bjuden på god mat. Efter det gick jag till Anton. Hos Anton kollade vi på tv.  och sedan spelade vi  Backbecker på dvd. Jag, Karin och Anton vann!! Mycket duktiga var vi. Vi hade en mysig kvällen och jag fick spelat wow till och med! De ni! Sov där okså!
På morgonen ringde pappa och det var staden som gällde. In och byta julklappar. Nu har jag även hunnit att träna idag!
Det var trevligt att träffa Karin igen!
Ha det bra!
Kram Jennie

91149-7791149-76anton91149-7591149-7491149-73

God JUL

Julen är här.! och snart är den över. Man längtar till julen så mycket och den går över så fort.! vi hade en väldigt lugn och härlig jul.! fått många bra presenter! och träffat släkten och myst! HÄRLGIT!
Vill bara hälsa alla en GOD JUL och fortsättning som man säger ; )
DET NYA ÅRET FÅR OCKSÅ BLI GOTT!
Kram MIG


Helgen : D

En härlig helg är över. Synd eller tur. Turen är väl att man sätter sig och väntar på nästa och finner väl snart lyckan i nästa helg JULAFTON! Vi hade så trevligt i helgen iaf! Helgen började ju redan på fredagen med en tripp till Ebba mycket trevligt måste jag säga. Sedan snabbt hem för ett ombyte av kläder! Sedan satt jag där i bilen igen. Färden gick till stället med backen. Derome CITY! Sågvägen var redan i full gång när jag anlände. Hos Malin tog vi det lungt snacka och bara slappa. Sedan kom stund då vi fick för oss att gå till Pizzerian. En mindre bra idé. Vi gick dit och sedan upp till Malin igen. Där satt Emma, Anton, Martin, Malin, Marielle, Joel, Niclas, Philip, Emili och jag, vi gjorde ingenting. Vi tabbade bort tre på vägen. Katrin stannde på pizzerian och Robin och Filip åkte hem. Vi fortsatte slappa och åkte hem tidigt.
Sedan kom den efter längtade lördan. Jag slappa och senda mot kvällen gjorde jag mig klar för att åka till Robin på hans 15års fest. Det var mycket trevligt! Där var hyffsat många och alla var på gott humör! Kvällen blev lyckade och rolig. På söndagen åkte jag till Robin det första jag gjorde. Käkade frukost där och sedan städade vi. Sedan var det den där lille Filip som skulle hem och man fick la offra sig att skjutsa hem han! Han har ju skjutasat hem mig nån gång. Sedan var det film som gällde. Efter det var Marielle, Joel, Robin och jag hungriga så vi ställde oss och gjorde lite mat. Mysit hade vi det! Efter maten var det data dax. Bil spel. Marielle körde barnen till pappa. Tro inte att dom åkte säkert för det gjorde dom inte! Hahaha! Sen hem en snabbis och sen till nästa. Mycket flängande men kuligt! Nu bar det av till Adde för film tittning. Filip med sin sega moppe körde ifatt mig och vi åkte till statiol. Sär hyrde vi Beck- Flickan i jordkällare. Den var rätt bra. Skarpt läge bättre. Sedan sa jag och Filip hej då till Adrian, Martin och Anton. Vi nio var jag hemma igen. Då blev det ett telefonsamtial till Emma. Dom blir ju inte direkt korta! Hahha! trevligt trevligt! Efter det var jag trött! En härlig helg måste jag säga!
Ha det så bra!
GOD JUL PÅ ER!             Var rädda om varandra!
Jennie

Basaren

Krya på dig Marielle! Fredagen den 15 december närmar sig med storm steg! Ebba

Ja, då var den årliga basaren i Sällstorp i dag. Jag åkte dit och i hallen stod Marielle och Joel. Härliga prickar det där. Marielle mådde som synd var dåligt och var tvungen att gå hem. Vi hade då fikat och sett luciorna. Där satt jag kvar och det blev inget roligt. Auktioen hade precis börjat och sedan åkte jag hem. Det som brukar vara så kul! Och jag som har sett fram emot det.! Men det är väl det man inte ska göra då förväntar man sig för mycket. Men så är det! Jag han iaf se när ett par ljus och en klocka blev såld!
Regna inte bort!                                                                                                   
Kram Jennie   

      
                                                                                                                              

Lübeck

Härliga härliga Lübeck! 
Nu har man varit i Lübeck tyskan i tre och ett halft år har gjort sig förtjänt! Nej det har inte varit farligt! Men i Lübeck har vi iaf varit och kul har vi haft. Emma tror jag har pratat mest hon som inte änns har haft tyska. (kanske misslyckats mest med) haha! Vi har ättit godis godis godis och godis och mat! Vi har gått och gått och sett hundra kyrkor! En stad men massa kyrkor det är Lübeck!
Gammla hus och deras arkitektur är en klass försig! fråga Jessica! Dom kanske till och med tog fram teglet med häst och vagn! Ja roligt har vi haft och skrattat det har vi! :D :D
Parishjulet var nästan BÄST! två gånger belv det åkt i det!
Nu är man trött efter två nätter på vandrarhemmet och en lång resa i buss! Läggdax tidigt i kväll.!
Kramar Jennie

91149-7591149-74
91149-7291149-73
91149-7191149-70
En av världens dyraste marsinpanaffär de ni ; )
91149-6991149-66
91149-65
91149-64
91149-63
91149-62
91149-61