Surprice

Åååå! Dagen bättre än förväntat. Hurmöret går uppåt måste jag säga. Det är jag väldigt glad för. Dagen har var mycket mycket tråkig. Har inte haft nått att göra men tankarna har varit positiva!
I skolan har jag nog haft världens roligaste idrottslektion.  Anton, Victor, Marinette, Katrin, Marielle och jag hade Camp Molloy enligt min mening iaf. I själva verket var det en orignterings runda där resten av klassen gav upp och där kontrollerna satt där dom hade lust. Vi klättra i berg, sprang i paddokar, rev oss på björbärs buskar och sprang i värme. Det gjorde oss trött men Marielle tog inte och åkte sulky för det. Vi kämpa så bra!  Jag tyckte det var redigt roligt!
Ha det bra!
Kramar Jennie

Önskar att någon

och jag har ledsnat på att vänta
ärligt talat jag är trött
du är tv-ögd, förändrad
du är gråtmild du ser rött
Jag har ledsnat på att vänta

på dom ständiga probelmen med sömn
behöver nån som beöver mig


Kent

Söndag

Förra helgen var men lyckligast på jorden. Segern var vår. Och en vacka senare sittar man här med tankarna som flyr runt i huvudet. Vad ska man göra? Vad gör man av livet? Femton år har gått och vad har man gjort med det?
Jag vet inte vad jag ska säga. Allt löser sig i slut ändan ibland kanske det är bra att fundera på allt men kul är det inte iaf. Hade tråkigt igår. Jag var väl den ända men tråkigt hade jag iaf. Stack hem vid halv tolv tolv någon gång. Och var i säng rätt tidigt. Ville så gärna ha en rolig och kul lördag men det blev det inte. Blev tvärtom och nu är det irrigt i mitt huvud.
Idag har jag spelat match och varit hos Klas. Fick träffat släkten det var längesedan och snart snart åker vi till Cypern det ska bli så kul. Jag längtar så jävla mycket det ska bli så underbart att kom bort.
Ha det bra!
Kram Jennie

Lycka


Segern är vår, segern är vår, vi har vunnit segern är vår!fotboll
Ja, segern är vår! Vi vann divition 5 serien! Det var härligt. Guldhattar på huvudet och rosor i händerna vrålade vi Zigge-Zagge : ) Matchen idag vann vi också med 6-1. Efter matchen i Frillesås var det pizza på Dersbovallen.  Jag kan inte riktigt beskriva hur härligt det var men kul var det!
Nu ska bara 91:orna vinna och imorgon ska vi spela för att 92:orna ska vinna!
Tack för mig...
Kram Jennie

äbbshjärtadd






Tordag

siiiterhjärtabjörn
Oj oj! Vilken dag. Hela halva klassen nerstämd som jag vet inte vad. Vissa med anlednign andra inte. Kul var det för mig med glatt humör. Efter hemkundskapen hade det glada humöret spruckit och man satt väl mer eller mindre som alla andra. Det värsta har fixsat sig och det var det BÄSTA. Jag är skelaglad för att allt gick ihop igen! Jag hoppar av glädje.
Har tränat ikväll med, en lite sämre klass på fikat denna gången utan smör men det gick ner det med.
Nu hoppas jag bara på det bästa för en underbart  härlig vän!  Vi ska giva den andra på moppo säger jag! Och det är jag stolt och står för! : )
Jag tycker att alla ska hade underbart bra där ute. Och jag tycker inte ni ska deppa ner i höstregnet.
Kramar till er
Från Jennie

Shoppa

Idag har jag varit i Varberg staden vi havet. Jag köpte ett par nya jeans, ett par skor och en t-shirt och en skjorta. Jag åkte till stan med Helena och mamma. Vi hade det mysigt tycker jag. Kom hem på eftermiddagen och då städade jag mitt rum känner mig väldigt kreativ. Sedan åt jag lite mat. Efter maten tog jag moppen och körde till Anton. Det dröjde inte länge efter Martin kom. Vi satte oss självklart vi datorn och vid wow. Efter nästan en timma vid wow var klockan nio och vi tog mopparna till Simon. Där var det lite folk och inte jätteroligt om man säger så. Ja som ni märker är jag hemma och har varit det i någon halv timma så sent belv det inte. Ska snart lägga mig är trött. Känns i alla fall att man har hunnit med något på denna dag.
Ha det bäst.
Kramar
Jennie