27 Juli

Jag måste börja med att berätta om i Fredags.
Sami och JockeSamiJocke
Vid halv 11 tiden kom Sofie till mig och vi snckade av oss rikitgt bra. Vi halv ett kom Marielle och jag och hon åkte till sationen i Veddige där vi träffade Emma. Vi hoppade på tåget till Varberg och därifrån åkte vi vidare till Mölndal. När vi kom dit hoppade vi på en buss som tog oss till Emmas faster. Faster Anita skjtusade ner oss till stan där vi handlade varsin sallad för att sedan åka till Slottskogvallen. Vi åt vår sallad och satte oss i kön. Solen var minst sagt varm och tillslut fick vi ta oss in på själva vallen. Väl komna på ett bra ställe ganska långt fram fick vi vänta och efter någon timma kom Thåström. Allt i hans uppträdade kunde varit bättre. Uscha mig det var verkligen ingeting bra, men tur att några gillar det också. Efter att han spelat i någon timma var det tack och hej. Efter yttligare en halvtimma eller något sånt kom dom efterlängtade, KENT. Jag vet att det finns ord till den glädjen man får, men jag svettades och samtidgt frös jag. Gåsskin genom nästan hela konserten för att spellistan var grym. Jag visserligen inte säga att denna konserten var så mycket bättre än i Lissebergshallen för det var den inte men den var mer än GRYM. Dom är sjuk underbara hela bunten.

Igår var den 9b klassfest, absolut inte som jag hade tänkte men en trevlig början iaf. Till en början åt vi och lekte lekar mycket trevligt och mysigt. Det var många jag inte ahde träffat på ett tag även om drygt hälften saknades. Efter ett tag kläcker folk ur säg att de ska till stan och nästa alla verkar vilja det som sämre kunde inte jag vara. Stan är inte min grej det vet jag för jag har inte kul där men roligare var väl det än att åka hem iaf. Jag fick skjuts helv vid halv 2 så bra var ju det!

Idag har jag jobbat. Det var livat i luckan. Jag slutade vid 8 då åkte jag och pappa ut till Kärra och tog oss ett dopp. Nu har jag duschat och suttit här.

Tack för en super bra helg alla som har funnits och hjälpt till att få den så bra! : )
kram Jennie

Sommar

Efter en dag ensam med tusen att göra på jobbet åkte jag ut till farmor och farfar och nannade där. Jag älskar det!! Emil, David och Ebba sov där också och vi hade det mys på loftet. Idag vaknande man ju då upp till det mest underbara vädret som äger rum på denna jord. Vi badade efter frukost och efter det belv jag liggandes på stranden vid mammsen, pappsen, Birr å Björn, Erik å Anita, och även Tina och Larssan med Agnes. Efter en stund kom även Marielle och myst med oss. Underbart goa Marielle som är en riktig sömntuta.

På kvällen blev det träning med massa springning och med Jennies kondis och med en värme som denna belv det jobbigt men det var la tanken också. Efter träning belv det Deromesjön med Carina, Julia och Sofie mys var det.

I morgon blir det KENT! det känns verkligen inte som det, men i kön ädras väl allt hoppas jag. Jag hoppas på en lika förgylld kväll som förra gången.

Ta vara på solen, den riktiga sommaren är här!
Kram Jennie

NoneNoneFarmor<3
För att jag älskar dessa sommar bilderna

22 Juli

Varför går allt så fruktansvärt snabbt. Sommarlovet bara rusar förbi. Förr var sommarlovet så långt och det var nästan alltid fint väder. Allt det råkar sommarlovet visst ha tappat. Men man får njuta bäst man kan av de som är kvar.

Igår var det planerat Anna och träning, det blev inte så utan jag åkte och jobbade. Dagen gick väldigt fort och jag hopppas på att få träffa Anna i nästa vecka. Efter jobbet belv det lite One tree Hill och sen somnade jag snabbt.

I söndags var det en slapp dag. På kvällen åkte jag till Marielle. Vi lagade mat, gick en promenad, kolla Prison Break och tjötade. Det var myspys och jag slapp tillochmed att köra hem i regn.

Nu väntar jobbet och i morgon förhoppningsvis en dag på stranden!

Kram Jennie

20 Juli

Kvällen igår började hos Hanna. Tusen tack för det söta underbara flicka. Vi hade en mycket trevlig förfest med ölspel och singstar. Vid tio tiden åkte vi in till stan. I en fullproppad buss med mycket sång tog bussen oss tillslut till Varberg. Inte hunnit längre än till Gallerian började det regna. Det värsta av allt var väl att det regnade så fruktansvärt mycket eller var det kanske att det aldrig slutade. Vi stog där under taket ett stund och jag måste säga att vi hade det ganska så kul där under jag lovar att vi inte har festat på likande sätt förr iaf. Efter en stund blev det Akropolis. Och efter en stund där ringde Helena blöt, kall och vill inget annat än hem. Hon ringde mammsen och snart var hon och hämtade oss. Väl hemma vid två tiden blev det lite nattamat som vanligt ;)  

Kvällen var bättre än fredagen trots vädret. Jag hade ändå kul även om ett vackert väder hade kunnat ge oss den bästa Wheels and Wings ever, men så blev det inte och vi får vad glad för det vi fick!

Idag blir det slappa. One tree Hill skulle jag chansa och ganske någon go film. Jag ska upp till jobbet en stund också och se men jag kan få några klartecken om veckan.

Ha en otroligt bra dag
Kram Jennie

Home

Igår kom jag hem från Gothia Cup. Det kunde gått så sjukt mycket bättre för oss. Vi kom trea i vår grupp och gick då vidare till B-slutspel efter det vann vi en match, och på torsdags kvällen förlorade vi mot ett par norskor efter ha kämpat väldigt väl. Så där slutade Gothia Cup. Vi har haft fruktansvärt roligt och det är en upplevelse man sent kommer glömma. Invigningen var verkligen något speciellt, fick ju varit med på ett bröllop där med!

Igår blev til fest på kvällen. Jag åkte till Anton innan det var trevligt att träffa alla där det var länge sen. Efter det belv det stan. Allt började bra träffade Anna och strax efter även Marielle. Efter en stund hände något och kvällen blev inte riktigt rolig längre. Det slutade helt enkelt tråkigt. Efter ha väntat på bussen och hoppat av i Derome gick jag hem.

Idag var jag och Helena och handlade och cpa som vanligt. Hon skjutasade upp mig till Anton. Jag hämtade moppen och tjötade lite. I affären träffade vi även Hanna och hon verkar stå för förfesten ikväll, tack för det! Hoppas kvällen blir roligare idag!

Ha det gött!
kram Jennie

Gothia

Vid halvfem åker vi brudar till Gothia cup för att spö skiten hur Brasilien, Amerika och Ope. Cupen håller på en vecka, vi får väl se hur länge vi är där! Det ska bli SUPERKUL!!


12 Juli 2008

Igår jobbade jag hela dagen. Jag hade en hel del att göra men klarade ändå att vara därifrån vid 9. När jag kom hem i regnet satt mamma och pappa hemma med Björn och Birr. Anna hade börjat kolla på One Tree Hill nere i källaren och var väl mer eller mindre fast. Jag åkte vidare till Marielle jag. Vi tjötade, tjötade och tjötade och kollade klart första säsongen av Prison Break. Det var mer än super mys! Det är bara nått som måste hända oftare. 

Idag har jobbat. Innan dess han faksikt Helena spöa mig på kort. Samantha (Frida och Davids dotter) ringde och sa lite tvekande och med lite räddsla att jag skulle komma snabbare. Jag satte mig snabbt på moppen och for upp till jobbet. Snabbt in i köket och fick hjälpt Frida. Dagen på jobbet har rullat på jättesnabbt har det inte varit massa jobb har Samantha och jag busat och skojat. De båda busfröna, Frida och Samantha åkte hem vid sju tiden och tiden sen gick fort. Hemma på altanen satt mamma och pappa med Marita och Ingvar. Nu blir det sängen och i morgon ännu en dag med jobb. 

Gothia närmar sig med stom steg!  

Kram Jennie

Göteborg

Igår åkte mamma, pappa, Helena och jag till Göteborg. Det var supermysigt. Entrög start med shoppandet för min del. Efter lunch på Fröknarna Olssons Café blev allt lite bättre. Jag fick handlat två koftor, en tunika och en blus. Det belv en heldag i Göteborg. När vi kom hem bakde Helena ringar vilket slutade att jag och Mamma stog där eftersom hon åkte till Elin. Vi han även med ett One Tree Hill avsnitt. När vi käkat åkte pappa och jag ut för att övningsköra. Det belv en kort tur men en behövlig sådan. Fröst Veddige för att köpa en tidning sen till Sällstorp och Marinette. Den rackars ungen var inte hemma men pappa fick snackat med Tommy och det var ju därför vi åkte och jag fick en teckning av Tobias! ( :  Resten av kvällen slappade jag framför tv och datorn.

Idag blir det jobb vid 15 - 21. Händer nog inte jättemycket efter det skulle jag chansa.

Ha det bra i regnet.
Kram J

En ledig måndag

Idag började ledigheten från en helg med 24timmar. Jag vaknade vid tio tiden och inte långt där efter började One Tree Hill tittandet, jag vet jag har inget liv men vad gör man? Blev ett avsnitt och tjöt med familjen. Pappa kom hem och åkte med honom till Veddige. Lämnade nyckeln i kisoken till Frida och satt och tjötade med henne en stund, skönt att ha en trevlig och go chef. Jag gick vidare till Viskabo (Fun Park, det internationella). Gustav och Emil begav sig till kompisar och Ebba, David och jag strosa runt på gården. Ebba badade i den svinkalla poolen. Vilken härlig klippa hon är och alla andra godingar där också. Pappsen kom och hämtade mig. Hemma slängde jag snabbt i mig käk och for sedan iväg på fotbollsträning. Idag var jag med på spel och allting. Jag är as dålig men jag spelar för mig är det ett fram steg och jag blir GLAD! Gothia känns nära nu och det ska bli hur kul som helst, hoppas att någon match går bra också! Hade varit kul att spöa skiten ur Brasilen.

I morgon blir det Götet med familjen!

kram Jennie

sometimes it hard to find out how you think

Kusinerna på morsdag i Kleva -08

Lördag

Vad ska man göra så här en lördag innan man ska börja jobba? Börjar klockan ett innan dess kommer jag la bara gå här och driva omkring. Stranden hade ju suttit som en smäck men det hinner jag ju inte. Sen har jag iaf något att göra jobbar ju till nio. För många andra verkar det bli fest, jag hoppas att alla får det trevligt.

Igår kollade jag klart på första säsongen av One Tree Hill. Det är bra men kan inte kolla bort alla fina dagar, men det verkar ju mulna på idag så kanske hinner ett innan jobbet : ) 

Ha det bra!
Kram Jennie



I miss you
I miss being overwhelmed by you
And I need rescue
I think I'm fading away
But I keep thinking that you'll wake me up with a whisper in my ear
I keep hoping that you'll sneak in my room

So I wait and I wait
And I run old scenes through my tired head
Of the days we laid by the school and said forever
Was that the best I'll ever be

I miss you
I miss talking all night long with you
And I need this to find a way to your home
My love can you hear me
Have I been hoping loud enough, wishing hard enough
Can you see me when I'm asleep all alone – alone

Jobb

Det var varit tre underbara dagar vid stranden med sol och lite solbränna. Idag blev det först stranden och sen jobb vid tre tiden. I mogon blir det jobb 13-21 på söndag består även den av jobb.

Dagen på jobbet var lugn till en början med sen satte det fart och jag han ingenting kändes det som, men så är det. När jag kom hem belv det ett bad med olja, slipper man smörja kroppen XD Nu har jag tryckt i mig en bit nougat. Snart dax för Oth.

Sister Hazel - In the moment

I'm in the moment
The one where nothing matters
And everything's alright
I'm seeing things so clearly now
And you're the reason why
I'm in the moment
And I've alive
I'm alive


Kram Jennie

3 Juli

Sommaren är här!! Det blev stranden både igår och idag, jag älskar det! Går åkte jag dit vid 10 tiden och var hemma något efter 7 det är härligt. Jag ocg framor hade supermysigt på deras altan. Jag fick lite för mycket färg men med en t-shirt idag så klarade jag denna dagen också.

Igår kväll blev det fotboll och sen pizza med Marinette utanför Hemköp, jag ska börja bojkotta Veddigepizzeria, vilka stollar det säger jag ju. Det ver trevligt ivilket fall!!

Nu blir det snart träning, vill få ta på Emma innan dess lilla födelsedagsbarnet vill bara vara på jobbet utan mobiltelefon idag.

Ni får ha det bra och va ut och ta vara på solen
kram jennie