DISCO

Klassens sista disco. Vi har la blivit lite av specialister på det! Igår kom över 140 barn och pengar rullade in. Härligt härligt.! TRYSIL vi är på väg! Vi dansade och hade riktigt kul! Ni har det Lübeck, jullov, 118års kalas och sen Trysil! det ska bli roligt.!
Kramar Jennie

Dagarna går

Ja dagarna och änns vardag rullar på. Skolan är hyffsat lungt. Har haft mer läxor och prov om man säger så. Träningen har satt igång igen härligt härligt : ) På fredag är det dax för ännu ett disco med klassen. Hoppas det kommer många snälla barn så vi får in pengar. Pengarna ska ju gå till våran klassresa som bär iväg till Trysil i Januari det ska bli härligt! Klassen är ju nått speciellt! Härliga den!
Ja jag tränar och är hos morfar! Våran häst är snart klar. En trähäst gör vi! Den blir jättefin. Träns och grejer vettni!

Vännerna och ipoden är bäst!
 kramar Jennie

91149-58
91149-60

Stan

Tisdagen är över. Efter skolan åkte jag till stan och träffade Ebba. Vi gick snabbt igenom några affärer. Jag fick köpt kläder till mamma och pappas och Helenas 118år kalas. Ett par mycket effektiva vantar för bara 50kr det ni ; ) Ja det var trevligt att vara där med Ebba! ALLTID<3 din lilla fjortis! haha! Tycker om dig

kramar jennie

Måndag

Idag har det var en dag i skolan. Vi började morgonen med en timmas bild! lika trevligt som vanligt. Sedan fortsatte dagen med språk. Tyska och engelska stod på tur.
De sista tio minutrarna på engelskan kom några och informerade om Apelrydskolan. Ingenting för mig i alla fall. Sedan var det lunch. Det var makaroner och någon konstig grya. Jag åt makaronerna med sås i grytan till det gick ner. Sedan var det bara till att byta om och simma. Sextio längder fram och tillbaka i veddige simmahall. Ja det gick det med. Sedan havslutade vi dagen med lästid och Jennie fick läsa boken som hon tycker är bra men ingen annan!
Väl hemma gick jag till min goooa Morfar och pratade lite med honom och sedan kollade jag på Grey´s Anatomy. Bi har jag och mamma kollat på en film. Rika vänner hette den inget bra ska jag säga! Inte alls bra! Men men så är det ibalnd.

Imorgon är det staden som gäller. Det ska bli mys! Träffa Ebba, den praoande tjejen

Kram på dig<3

En lördag med familjen

Det blev en regning lördag kväll med lite av släkten. Vi hade inget och göra och ringde då Tina och Larsan på Cafévägen i Kärra. Deras kväll var planerad med Fritte och nu fick ju även vi komma. Vi tog med hos en bit kött och begav hos dit. Vi åt fläskfilé och något nötkött med hackebackspotatis och sallad. Mycket mycket gott! Vi hade trevligt och Agnes humör var på topp. Vi pratade, myste, lekte med Agnes och hade almänt trevligt.
Så visst hade kvällen varit trevligt det har den. Nu ska jag la snart sova och till och med läsa innan det. Nu tycker jag Ebba läser den meningen en gång till. Jennie ska läsa innan hon lägger sig ; )

Tycker om er Kram

agnes91149-57björn

Länge sedan

Ja nu var det längsedan jag skrev. Det är så att smarta Jennie har varit farten. Hon har glömt lösenordet och mailen som skicaks till min e-mail har fastnat i hotmails spam-inkorg inget bra. Ebba har hjälpt till och klarade det inte men nu så har jag kommit på sättet.



Ja det har hänt mycket sen dess.
Idag har jag varit på öppethus på PS. Har inte blivivt mycket klokare för det. Det snurrar runt i hjärnan på en! Natur? Naturestet? Teknik? Samhäll? vad ska man gå? Har fortfarande lite tid kvar att fundera på.

Är glad att jag kan gå in på bloggen igen!
Kram Jennie