Helgen

Då var även denna helgen över. I lördags städade jag mitt rum sen blev det jobb. Slutade fyra och vid halv fem hämtade Joel mig, vi hämtade upp Marielle och så blev det förfest hos Jessan. Där bjöds på tårta för att det var många födelsedagsbarn i helgen. Sedan gick vi vidare till Solbacken. Vi åt, sjöng och hade trevligt. Det var mycket folk och en hel del dans blev det också. Mamma hämtade oss efter ett.

Söndagen jobbade jag. Vaknade tjougo i ett och började jobba ett så brottom fick jag. Jag hann i tid iaf. Efter jobbet blev det fotboll och SPANIEN vannn! helt rätt! :)

Idag blir det staden och någon typ av träning får la se vad det blir.
Kram Jennie

27 Juni

Igår var jag duktig och började dagen med en joggingtur. Efter det slappade jag tills Sofie ringde och sa att hennes moppe hade stannat på vägen till mig. Jag kastade mig på moppen och fann ganska snart Sofie stående vid väg kanten. Vi försökte få igång den fina moppe och allt slutade med att hennes morfar kom och hämtade moppen med släp. Hemma hos mig satt vi och tjötade tills Marinette ringde och bjöd oss på lunch. En mycket god köttfärspaj med bananasplit till efterrätt, tjejen kan verkligen. Efter en stund följde vi med Marielle till hennes jobb så hon fick gjort det sista där tog ju bara några sekunder.

På kvällen grillade Marielle, Joel, Niclas och jag hos Marielle. Sedan tittade vi på fotbollen och lyckligvis vann Spanien. I slutet av macthen kom Sofie och Marinette. Vi spelade RappaKalja och jag VANN!

Idag har jag och Helena slappat. Har packat upp massa grejor som de köpte på IKEA igår.  Vi lagade också en god lunch och även müsli. Rätt som det var ringde Frida och det belv jobb, lite jobbigt att det kommer så hastigt men jag skulle väl inte gjort något annat denna kväll ändå.

I morgon blir det jobb och sen fest!

Kram Jennie

Gekås

Varit på Gekås idag med godingarna, Marielle, Marinette och Joel, det var mys det. Men hur kan man betala mycket pengar när man går ut från den butiken. Antagligen för allt plock blir mycket tillsammans jag har verkligen tänkte efter.  Jag tyckte jag köpte behövliga grejor jag så jag struntar i vilket ett leende på läpparna är väl alltid bra. Jag köpte två filmer Coyote ugly jag bara gillar den och Isprinssesan, den verkar inte vara nått å leka med. Dagen har varit underbart mysig trots att maten inte belv bra. Alla somnade i bussen på vägen hem från Ullared och väl framme i Varberg kom solen och det blev varmt.

Här hemma har jag bara slappat med mamma. Hon bröjade kolla på One tree hill idag så det belv tre avsnitt med henne.Jag och Doris<3
I morgon kommer Sofie och sen blir det till å slappa hos Marielle : )

Ha det super! Kramar
Jennie

Inget schema så långt ögat når.

Underbaringarna! Joel, Marielle, Marinette <3


Midsommar

Då var midsommar över. Jag hade en härlig kväll men verkar vara ensam om att ha haft det. Marielle, Joel, Emma, Adrian, Martin och jag käkade hos Marielle, mycket mysigt enligt mig! :) Sedan cyklade vi med de krafter vi hade till Derome och träffade nytt trevligt folk. Halv tre någon gång var jag hemma, idag blir en ganska tröttsam dag. Men gårdagen var bra och jag tycker trots allt inte man ska klaga på vädret. Marielle förlåt för att jag skrik åt dig föresten, verkligen meningen!

Anna kommer inte idag det belv ändrade palner så får la se vad jag hittar på i ett ensamt hus så här på en lördag kväll. En chansning är ju one tree hill har tittat på speciall secenera nu en stund. 

Ibland blir att fel, jag känner mig skyldig.

Tusen kramar Jennie  
 

19 juni

Dagarna går och jag glömmer att skriva. Sommarlovet är här och det var efterlängtat! Året har gått så sjukt snabbt det är väl bara det. Jag kommer ihåg var enda liten sekund på uppropet första dagen, dagen därpå var det skolavslutning det kändes nästan så trots att proven varit många. Nu är det lov iaf och lite jobb där på. Vet inte hur mycket det blir men just nu känner jag att det får bli som det bli, har ju One tree Hill också! började kolla på det i måndags det är goddie! förstår egentligen inte att man kan bli frälst i serier men jag kan det och det är inte jättesvårt!

På fredag är det midsommar då blir det Derome eller Kungsäter, ska höra runt med alla och höra vad dom ska göra vill vara med så många som möjligt. Idag blir det att göra midsomamrkransar med farmor, Tina, Agnes och Helena. Jag och farmor hade en underbart mysig dag igår. Först var vi på torget och handlade blommor, åkte hem upp i skogen och plockade blåbärs ris efter det belv det farmors underbara middag och sedan ringde David och det var jobb till åtta. Lyckades sätta igång larmet också! Jag är smart men det gick bra det med. När jag kom hem satt Marielle och Joel och väntade på mig. Vi kollade på fotbollen tillsammans, det gick ju som det gick och sen belv det inte mycket mer utan de åkte hem igen. Innan jag la mig hann jag med ett One tree hill avsnitt! :) mums!

Strax innan 6 ringde David och väckte mig. Han hade glömmt nycklarna hemma så jag fick gå ut till vägen och lämna dem när han kom flygades som en dåre. Jag käkade en macka med mamma och pappa och sov jag till tio igen.

Idag blir det som sagt mys hos farmor! <3
AgnesFarmor<3

Kram från Jennie