15 april

En solig dag även denna. Solen tillför mycket glädje det gör den verkligen. Jag bröjade dagen med att träffa sjukgymnasten som tyckete allt såg bra. Ska vara där minst en månda till får väl se hur det går men jag kan ju alltid hoppas. Efter det kom mammsen och skjutsade mig till Autotube. Där gick halvklassen på ett studiebesök som man inte ska klaga på. När vi kom tillbaka till skolan blev det tal om på många håll att vi inte hade fysik. Jag, Anna, Amanda och Ellen gick då och frågade Örjan om vi kunde hoppa över idrotten och det fick vi. När alla fått reda på det och hämtat böckerna och vissa till och med hunnit hem, kom det fram att vi hade fysik eller vi skulle bestämma på fysiken om vi ville kolla på filmer eller ha fysik. Många valde nog att kolla film och gick därifrån men närvaron fick man ju trots allt.
Åkte tåg hem med Marielle, Anton och Martin. Jag och killarna köpte varsin glass i kisoken och så stannade jag och tjötade där med Frida. Nu har jag varit hemma en stund och skrivit om studiebesöket och snart blir det käk tänkte vänta in min goo mamma bara.

Igår kväll var jag hos marielle och myste. Det var toppen. Det kändes som sommar när vi lå där på stutsmattan och tjötade. Det är härligt att träffa henne hon är BÄST!

Har inte varit hos morfar idag men jag hoppas fortfarande läget är stabilt annars borde jag hört något tycker jag.
Ha det bäst.!
kram jennie

Musik

En vecka mindre till sommarlov. ÅÅhh det känns underbart 9 veckor kvar. Men shit va snabbt ettan har gått ändå.
Idag har varit som den flesta andra fredagarna fast med prisutdeling för matte, kemi och fysik tävlingarna och någon underbar matemarik profersor. Jag ger han ingen kommentarer så har jag ingenting sagt. Efter det  belv det till att fortsätta att ringa alla dessa företag för ett studiebesök. Jag gav upp dooria och Eson pac. Emilie hjälpte mig mycket bra men efter det fick jag ett tips på BCB så jag ringde dom och fick tid men en gång så att nu ska jag åka dit på onsdag. Får se hur detta går.
Kvällen har gått snabbt det har blivit Så ska det låta och mycket musik! Det är en bra uppfinngen en av de bästa enligt mig iaf. Erik var bäst i dagens program av så ska det låta, endast för att han är snyggiii. Men Molly är ju ändå duktigt den lilla tjejen ja det kan man inte säga något annat.
Nu snart blir det sängen måste vara utvilad till en förhoppningsvis galen och underbar kväll imorgon!
Kram
J

Frida Öhrn - Release me
Alter Bridge - In loving memory
Helen Sjöholm - Gabriellas sång

Vår känslor

Våren är på vägen men stora steg! Trots detta finner jag ingen jack i affärerna men det ska la komma med tiden ;) Idag har dagen varit slapp. Tränade efter skolan efter det tog jag mig tid att kolla i affärer och hittade både byxor och en blus-skjorta-tunkia jag vet inte vad det heter men  något i den stilen. Mötte en stressig syster, vi tog oss till stationen där Koffe väntade och vi körde hem. Vovven Molly var med en söt lite sak som gillade mig tror jag. Mamma är hemma nu också det är alltid kul!! Hon fick mig att slänga ihop en omgång müsli denna veckan också det går åt som smör i solsken här i Vallby speciellt när men gör den så god som jag ;)
Dagens höjdpunkt är ju ändå att morfar har kommit hem. Pigg kanske är fel ord att använda men han är hemma och det tycker jag är trygg det gillar jag. För det är där han ska vara. Nu ska jag för flytta mig här ifrån och läsa lite. Boken är mycket mycket bra, Flyga Drake läs den om det inte redan är gjort.

Ha det kanon bra!
Kram
Jennie

3 april

Nu var det länge sen igen som jag skrev här. Dagen 3 april har varit mycket bra trots att ingen tackade ja till att träffa mig. Slutade skolan efter att ha haft några lektion som innehöll bland annat prov på den grekiska antiken. Tog ett bussen hem. Där satt Emma och det blev tjöt med den goa tjejen.
När jag kom hem bröjade jag att baka en tårta åt pappsen sen belv det müsli (något jag rekommenderar starkt att göra, mycket kul!) sen avslutade jag med en filmjölkskaka. Jag måste ju fördriva dagarna med något när Marielle är sjuk, Emma pluggar och Marinette träffar Marcus. Baka blir ju mitt val i de flesta lägen.
Underbara morfar var här en stund idag också och tittade på det nya köket. Idag har jag även hunnit med att gå runt Råryd med mammsen, så lite duktigt till allt bakade har jag varit.
Imorgon blir det Kungsätter och mysa med Sofie! Det är alltid mysigt så något annat blir det inte imorgon. På lördag ska jag fira morfar på sin födelsedag och sedan blir det jobb. Söndag är öppen för förslag, och jag hoppas något bra blir gjort!
Ha det kanon bra!
Våren är PÅ VÄG!!
//Jennie