Minnen

Ja å marielleMarielle, Jagimage91Just nu sitter jag och Marielle på msn och pratar minnen. Ja herregud va mysigt det är! ja blir varm i hela kroppen och vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag skrattar mest ska ni veta. Det är mycket och rabbla. massa massa konstigheter! Fler konstigheter ska det bli men dom kommer inte lika tätt nu för tiden som då! Av henne blir jag glad och hon ligger varmt om hjärtat!
marielle...image90Snyggingar leker:Pas snygga

Studiedag

I lördags var jag i Rolfstorp! Ett trevligt ställe måste jag säga. Vi började kvällen hos Caroline. Trevligt var det där med. Fick ju tvingat ditt smarta Emma som låser in sig på toan det första hon gör (den utan handtag) SMARTA HON! Väl kommna till Rolfstorp blev det mer folk. Dans, sånga och tjöt! Trevligt trevligt! Marinettte sov här och Söndagen blev väldrig väldigt slapp. Marielle tittade också förbi oc det belv ännu mysigare! Efter en hel dag inne tog jag och Marinette oss till Derome Pizza. Sedan var vi hos Victor några och kolla film.


Idag har det varit en goo studeidag :) Härligt härligt. Solen skiner och det är riktigt vår känsla! Bättre kan det nästan inte bli. Jag tog konstigt nog mopeden till Malin i derome denna dag. Vi var hos Victor och sedan i affären och sedan slapa vi framför tv. Nu till kvällen har jag varit hurtig och har precis kommit hem från träningen :) Träningen var goo och ingen springning och sånt jobbigt XD

Ha det bra!
VÅREN är på ingång! :D
Kramar JENNIE