Helg

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Jag har börjat på Teknik nu. Det känns bra fast det är hyffsat mycket att göra. Klassen är säkert goo men det tar ett tag att komma in i sånt iaf för en sådan människa som jag.
Igår var Marinette, Marielle och jag och käkade på Deromepizzeria! Efter det åkte vi hem till mig och kolla på idol och mitt stora feta grekiska bröllop. Det var super mysigt och tycker om dom så fruktansvärt mycket!
Idag har jag istället haft en tråkig dag där det inte hänt någonting. Jag vaknade hyffsat tidigt och började hjälpa mamma lite smått och hade ja inget å göra så kolla tv och satte mig med lite skolgrejer. En lördag skit tråkigt jag vet med hade också väldigt tråkigt så vad ska man göra. Efter det belv det lite data tills pappa bestämmde sig för att åka till skogen att plocka svamp. Jag åkte med honom och sprang en rund istället för att plocka svamp är inte riktigt min grej. Det var super gött springa i skogen lite blött men annars kanon. Nu har ja preics duschat och undrar vad kvällen kommer innehålla!

Ha det super!
KRAMAR JENNIE!