Uddevalla

Ja i helgen har man haft fullt upp. Fick gå upp tidigt i fredags och bära ut alla packning till bilen. Pappa skjutsade mig till Dersbovallen där till och med Jonna hade kommit jag blev riktigt riktigt imponerad. Alla väl kommit in i bilarna åkte vi mot Uddevalla. Tommy bakom ratten och Marinette fram medens Johanna, Caroline och jag satt bak började vi kolla på film. Vi började med att titta på Scooby-Doo. Efter det orkade vi inte med det längre och satt och lekte en djur lek. Inga Elfenbens-ormar finns och inga Elgar på "E" men det gick ändå. Vi alla fick stannat en stund och åt vår goda mat vi hade med oss. När jag satt där kom jag på att jag glömt min yoghurt och min banan så jag fick ringa pappa. Alla klarat hunnit gå på toa och allt fick vi packa in oss i bilarna igen. Ni åkte vi till Uddevalla väl hittat I17 fick vi bära upp packningen för 81trapp steg inte så kul som det låtar kanske. Vi åkte bort till fotbollsplanen och började värma ont. Klockan slagen 12.10 började matchen och spelat var något slött och ingen riktigt på ge. Jag hade ont i ryggen och var rätt så snabbt av plan. Vi hade några vassa chanser innan matchen slutade 0-2. Tillbaka till alla trappor, äta, duscha och vila. Nästa match började 17.10 och ni var det lite bättre fart i oss. Vi vann med 1-0 med att ha haft bollen nästa 90% av matchen men en vinst var ändå en vinst. Ni skulle vi duscha och äta igen. Ätit och alla klara åkte vi och badade. Låååång grunt och gäggig botten kunnde man gå ut till flotten. När man väl stod på flotten var det stup rätt ner. Väl badat en stund fick Isabelle bråttom upp. Hon hade badat bland både räkor och krabbor. I bilen fick Elin förklarat hur ont hon hade. Hon hade träningsvärk eller kanske det var växtvärk eller så var det så allvarligt så att hon hade sträckt sig. Men sen kom hon på att det inte gjorde jätte ont det var mest skönt. Ja roligt hade vi åt detta i alla fall. Efter badet fick vi duscha igen och sedan upp för trapporna för att slappa och gotta oss. Vid elva borstade vi tänderna och gjorde oss i ordning för natten. Efter en stund fick Marinette de väldigt jobbigt.  Isabelle började prata i sömnen och  Marinette blev livrädd. Hon sa något om 19 och så lekte hon djungeltelegrafen. Efter denna stund kunde alla somna igen.
Åtta blev vi väckta och vi hade bestämt oss för att Isabelle hade sagt att hon skulle göra 19mål idag. Åt frukost och sedan tillbaka och slappade vidare. 12.10 stod vi på fotbollsplanen igen denna match skulle vi vinna. Efter fyrtio minuter blåste domaren och vi vann med 6-0. Isabelle hade visserligen inte gjort så många mål hon hade sagt men oäkta hattrick han hon med. Tillbaka till huset där vi bodde för att duscha och äta. Nästa match började 17.10 och den slutade 1-1. Efter det fick vi reda på att vi inte gått vidare till semifinal. Vi hade gjort för lite mål för att gå vidare. Så nästa dag väntade en match. När vi kommit tillbaka fick vi ätit och sedan åkte vi till poolen och badade. Det var mycket härligt. Åkte sedan tillbaka men folk överallt på gården fick vi ändå duschat. Denna kväll var det disco i huset bredvid vårat. Gick ner och köpte choklad och sedan upp och spelade Yatzy. När vi spelat Yatzy för länge började vi göra korttrick på varandra istället. Kvällen något längre än kvällen innan lade vi oss.
Åtta blev vi väcka igen av någon Marinette Karlsson som sitter och gäspar högt som jag vet inte vad. Hon satt verkligen och kollade på alla oh gäspa för att få alla att vakna. Frukost och sedan packa ihop alla våra saker. När allt var ner packat åkte vi till poolen och badade. Match 12.10 och ingen riktigt med. Efter en halvlek ledde vi ändå med 1-0 och när matchen var slut stod det 3-0. Nu varddet pannkakor som gällde och sedan en dusch och bilresan hem.
Väl kommit hem åkte familjen till Björkholmen. Fick höra att dom hade hittat en man som hade druknat där dagen före. Tur att Emma och jag redan hade simmat ut till ön annars hade jag aldrig vågat simma dit. Städ grejerna får du ha med själv om du ska städa! hahaha
Tack alla för en underbar helg!
Kramar
Jennie

Mareld

Dagen igår var jättebra : ) Vid två snåret började jag med att passa mina kusiner. Jag och Gustav spelade benminton. Vid fyra kom Emil hem och fikade. När fikan var bort plockad och alla var mätta och belåtna tog vi och spelade lite fotboll Emil, Linnea, Gustav och jag. Vi spelade korta matcher först den till fem och sedan skulle alla bada i deras pool. Denna gången gick det fort och sedan spelade vi en fotbolls match igen. Efter denna matchen gick även jag i i deras lilla pool. Jag belv förvånad det var ju till och med klor i den. Badat en snabbis bytte jag om igen och vi gick in en stund. Klockan en bit över sju kom våra föreldrar efter några timmar på Rävgården. Anders skjutsade mig till Katrin där alla hade kommit. Alla var då Marielle, Emma, Katrin, Philip, Anton och jag. Katrin i köket och gjorde någon sås. När vi väl skulle grilla gick det ju inte kanon som vanligt men det gick tillslut. Vi satt och pratade och efter en stund kom även efterrätten. När den också var uppäten åkte Anton hem han skulle upp tidigt nästa dag. Vi andra satte oss och spelade spel. Marielle var visseligen inte med utan åkte hem efter en stund. Vi spelade iaf vidare. Vi spelade Så det kan låta. Philip och jag var i ett lag och det kunde väl gått bättre. Vi tolv började vi packa för vi hade bestämmt oss att åka till Kärra. Väl satta på moppederna körde vi dit. När vi kom dit och började bada hade vi sådan tur. Det var mareld det som vi hade åkt dit för. Det går inte att beskriva vad det är men det är så fantastiskt så jag vet inte vad jag ska säga. Det är som hundra miljoner stjänor i vattnet. Det är så vackert så man vill inte gå upp man blir liksom inte mätt på det. Jag har badat i det en gång innan och det är så magiskt. När vi åkte hem var klockan mycket och kom väl inte i säng innan kvart över två eller nått sånt. Med att ha gått över 14 746 steg på dagen var jag trött och somnade snabbt.
Idag är det Rocktåget som gäller. Tomas Ledin, Jill Johnsson, Anderas Johnsson. YESS Marielle, Niclas och jag. Vi är på gång vi är laddade vi är tända!
Ha det underbart det ska jag försöka ha!
Kramar
Jennie 
Ha det bra puss

Jag ska måla hela Världen lilla mamma

91149-3791149-1191149-8
Dagarna börjar tidigt för mig nu förtiden. Både idag och igår har jag gått upp halv sju och det är se så där en timma, en och en halv timma före solen går upp. Vad har hänt?
Jo, men det ska jag berätta för er. Det är  så  här att jag har börjat måla. För tre dagarn sedan var första dagen då jag och min morbror målade. Vi började halv nio och målade till fyra på eftermiddagen.
 Den kvällen var den bästa på länge. Jag åkte till Emma och där gjorde vi goa minibaugetter och fika med mera. Sedan satte vi oss på moppen och åkte upp till Björkholmen. Vi badade, pratade åt och hade så mysigt som man bara kan ha. Vi satt där länge, vi han sen solen gå ner och vi hade all tid i världen på oss. Efter ha sutit länge och pratat om både det en å det andra såg Emma en häst på det blå gräset. Därför hoppade vi på flygplanet och åkte hem. Haha! När vi kommit till asfalten fick Emma även testa att skjusa. Det gick riktigt bra tycker jag hon var duktigt : ) I backen gick det inte kanon men annars var det TOPPEN.
      Upp mycket tidigt nästa dag. Klockan var fem i halv sex när jag gick upp! Jag åt frukost, borstade tänderna och tog på mig kläder sedan gick jag ner och började måla. Denna dagen hade vi något svårare målning. Jag låg på ett altantak i nästan två timmar. Efter att ha målat till halv ett åt vi. Efter middagen tog jag en tripp till Kärradal. Vattnet var underbart! : ) När jag kom hem vi fyra igen ställde jag mig och målade till sex någon gång. Sedan sadlade jag om och for iväg till fotbolls träningen. Något tjötigt träning där jag tror att jag pratade mer än sprang var det trots allt roligt. Efter träningen åkte Marinette, Caroline och jag till Björkholmen och badade. Härligt härligt!
     Upp tidigt idag med och målde bara till elva sen var vi klara. Nu har vi bara dom brädorna som är längst upp och alla lister runt fönsterna. När vi målat klart gick jag och lade mig igen. Sov till halv tolv och ringde sedan Marinette. Det regnade nästa ut och vi bestämmde oss för att spela spel idag : ) Till slut när vi ringt många belv det Marinette, Marielle, Caroline och jag som spelade spel. Det var en trevlig stund v hade.
Nu ska jag sova!
Ha det bra!
Puss & kram & Sovgott

Underbart

Vad kunde varit bättre med dagen igår? Solen stekte och inte ett moln på himlen.
Pappa väkcte mig tidigt och frågade om jag vill med till Kärra och äta frukost. Det klart jag ville det jag tog på mig lite kläder och vi satte oss i bilen och åkte till det stora blå havet. När vi kom dit var det inte mer än fem bilar på pakeringen och vi kunde välja vilken plats vi ville. Väl hittat en perfekta platsen badade vi i det någon kalla vattnet. Sedan solade vi och åt frukost. När klockan hade slått tolv åkte vi hem.
Jag satte mig vid datorn och pratade med Simon vi bestämde oss då för att ta fem tåget in till Varberg.
Marielle kom hit ungefär halv fem. Mamma och pappa skjusade upp till sationen och vi tog ut pengar och satte oss vi ett bord där också Emil, Jonna och Malin käkade glass.  Fint inrullat kom det blåa tåget som skulle ta oss till Varberg. Malin hoppade antagligen på sin moppe och åkte hem till sitt kära Derome.  Vi andra och även Simon som kom gåend vid stationen tog det blå tåget. När vi väl kom till den vackra staden gick vi till hamnkiosken för att Marielle och jag behövde varsin glass och svalka oss med. Sedan skulle vi vara smarta att gå strandpromenaden bort till konserten men då var vi visst inte så smart. "Strand promenaden avstängd" men inte lyssnade vi på den skyllten. ~ Vi ska  ju ändå in till konserten då kan vi väl få gå här, men vakten var bestämmd.
På andra sidan på den rätt sidan kom vi in. Långt fram nära scnen satte vi oss och bara göttade. Träffade Ebba och Victoria. Det var mycket mycket trevligt så jag satt och pratade med dom lite. Klockan knappt tjogo i åtta började Christian Kjellvander att spela. Marielle och jag vilade våra ören då.(Vi höll för öronen ; ). När klockan var några minuter i nio kom höjdpunkten. Vi fem Jonna, Emil, Simon, Marielle och jag var parkerade längst fram och där kom han! LARS WINNERBÄCK och hans underbara HOV! Allt var magist jag var i en annan värld och den världen var god. Jag hoppade och skrek,  allt var himmelskt. Det var så fantastiskt så jag kan inte hitta ngåra ord. Ni kommer inte att tro mig men innan Lars skulle gå så säger han att han har en överraskning och den överraskningen var inte dålig. Självast Håkan Hellström kom in på scenen och tillsammans sjöng dom en vacker visa. Det var underbart och då kom Ebba, Victoria och Linn och jag fick njuta av konserten med dom också. : )
Något besviken när jag kommit ut han hade faksikt inte spelat Kom Änglar men annars var allt på topp. Han hade kanske glömmt några mer låtar från Vatten under Broarna men det tycke väl inte han.
Men jag var överlycklig ändå.
Marielle, Emil och jag han till Hamnkiosken innan det stängde och fick dom sista pommesfritten. Vi tre fick dela på en halv pommes ja det blev ju lite i alla fall. Emil och jag fick köpt varsin glass också. När vi kom hem åt Marielle och jag. Sedan gick vi och lade oss och vi somnade gott. Det var mycket trevligt att Marielle sov här det var evigeheter sen. Hon har kanppt sovit här  i år inte själv så det tycker jag var väldigt kul.
Idag har jag vart i Kärra igen med Marielle och sen var jag hos farmor : )
Vid sex kom Marinette så jag åkte till henne och åt sedan vidare till Träningen. Det var rätt hårt idag men det var förvånade kul! Efter träningen åkte Jonna, Marinette och jag till Deromesjön det var mycket trevligt och mysigt. Nu har jag ätit. Nästa blir att lägga sig i sin goa säng.
Ha det gott och bli inte uppe för länge.
Många godnatt kramar Jennie

91149-591149-6Winnerbäck91149-7

Kärra

Äntligen en dag då Kärra var på programet och vädret var bra! Mamma väckte mig och jag fick ätit lite frukost sen bar det iväg till Käradal.
Det första jag gjorde när jag kom dit var ju självklart att bada. Anton träffade jag också han skulle också bada. Vattnet var överraskande kallt faktiskt. Efter badet fick det bli mat och lite solande. När  jag väl var klar med det också så spelade jag och Anton fotboll. Jag vann och jag måste säga att jag är mycket stolt över detta. Det belv 7-5 till mig och jag tror att jag ska komma ihåg detta hela lite för det kommer väl aldrig hända igen. Mycket varma efter en tuff kamp badade vi igen. Badade länge i ett lite goare vatten.
När jag kom hem pratade jag Ebba också. Tyvärr belv det inte att vi träffades jag kände inte att jag orkade sova över och då kunde inte Ebba: ( men vi får göra det någon annan dag.
Igår var jag inne i stan. Hyffsat med folk och fna bilar. Själv hade jag inte så kul åkte hem halv tolv och kände inte att kvällen blivit så lyckad. Just nu längtar jag bara tills imorgon LARS WINNERBÄCK det ska bli så kul så jag vet inte var jag ska ta vägen. Hoppas att det blir lika bra som förra året.
Nu ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Kanske ringer Emma kanske kan åka och bada eller nått.
Ha det bra!
Kramar
Jennie

Bilder

Ebba den sköna!<3
Ebba gör mig Glad gillar denna tjejen enormt mycket.<3

Marielle, syster brevid mig<3
Marielle Syster:
Vi skrattar tillsammans
och gråter en skvätt ibland
Jag hoppas att vi alltid
ska finnas för varann.

Emma go och glad
Emma i Polen lika god och glad som vanligt.
Ostbågar utan ostsmak var väl ingen hitt
men Emma var hungrig så vad skulle hon göra?

Nattbio

Efter träningen i Onsdags hämtade Lars mig och jag var i Kärra igen. Vi åt hemmagjord pizza och sen gick jag ner och badade. Så härligt det är! När jag kom tillbaka kollade vi på tv och lite så. Sedan gick vi till kojs.
Torsdagen hände det inte så mycket utan vid klockan sex då jag tog bussen till Varberg. Marielle, Joel, Filip, Niclas, Robin och jag hade bestämmt oss för att gå på Pirates of the Caribbean 2. Tiden vi hade bestämmt oss för var nio men när jag promenerade till bio för att beställa billjeterna var dom redan slut. Dom andra hade inte kommit in. Det fick bli några telefon samtal innan vi bestämmde oss för nattbion.
Det var ströget så vi hade ju nått att göra tills tio iaf. Vi satte oss på en pizzeria och åt och sedan rann tiden iväg. Vi gick ner till bion och ställde oss i kö. Vi skulle ha bra platser nu när vi väntat så länge i stan.
Efter två och en halv timma kom man ut ur biosalongen igen och jag var helt överlycklig. Filmen var ju jättebra! Jag tycker nog att den första är bättre men den kommer inte långt efter. Så längtar jag till Maj när nästa kommer!
Nått som är säkert är att det belv sent. Var hemma fem i tre eller nått sånt. Hade ingen nyckel, så jag fick väcka min syster. Sorry men jag hade inget val. Vi ligger la kvickt snart, du har ju väckt mig någon gång.
När jag väl kom in somnade jag snabbt och gott : )
Idag har jag inte hunnit med så mycket sovit, ätit fruksot och nu sitter ja här. Jag strunade i att åka in till Wheels and Wings på dagen. Men ikväll ska jag in till Varberg igen och ha kul hoppas jag.
Ha det bra
Kramar
Jennie

En Regnig dag

Regnat nästan hela dagen idag! Kan det regna så mycket mitt i sommaren?
När jag vakna var jag iaf mycket mycket sugen på att åka till Kärra så det gjorde jag. Jag tog moppen åkte till Kärradal! Där sov Agnes gott när jag kom och det luktade pannkakor i hela huset! Agnes väl vaken sittade i en "BABYBJÖRN" började vi äta! Vi åt och det blev en efterrätt också. När allt var uppätit plockade vi fram Risk, men då var inte Agens nöjd för hon ville ha mat. Vi fick satt oss framför tv och där började Day after tomorrow då blev vi självklart sittade framför den och när den var slut var klockan redan fem.  Det hade slutat regna så vi gick upp till dom med den blå dörren, farmor och farfar och i detta sälskapet också mormor och morfar, svärmor och svärfar och mamma och pappa. Där hade det handlats i denna dag nya trädgårds möbler som skulle sättas upp. Efter en stund gick vi ner till Cafévägen igen och pratade i telefon! Solstrålen ringde mig och jag blev glad som attan!  Samtalet slutat och simsalabim kollade vi lite på Roomservice tills telefonen ringde och maten var klar. Upp till huset med den blå dörren igen! Man kan nästa tro att det är Nothinghill men inte är det det. Bara Underbara Kärra : )  Där åt vi dom otroligt goda och omtyckta köttbullarna med potatis och sås.  Det blev ingen lång vistels där denna gång Agnes vill hem och sova. Klockan var nio och ettan slogs på och Morden i Midsomer började. Väl kollat på hela det åkte jag hem. Satt här en stund och klockan han bli så mycket igen. Det är inte bra! Ska inte vända på dygnet för då blir det fel när det blir fint väder. Hihi!
Nu ska jag verkligen sova!
Ha det bra och sovgott om ni inte redan gör det!
Många stor goa kramar från mig

Andra

Ja då skriver man här för andra gången! Har fattat lite mer tror jag! Olivia försöker hjälpa mig. Det är inte så lätt när allt blir över msn. Men det går : )
Dagen har varit bra idag. Slapp men bra : ) Satt vid datorn först sedan bakade jag en mycket god drömtårta mumsigt! Efter det kom min Kära bror och hälsade på.! Idag var projektet för honom att lära sig svetsa. Så jag gick med honom över vägen, då jag kom till min morfar och morbror. Morfar skulle laga regnmätaren idag så jag hjälpte honom. Började med att sätta på kaffe och plocka fram lite gott att ha till. När vi fikat en stund gick jag med morfar till "snickeboa" och vi började laga regnmätaren. Blev inte riktigt klara så vi får väl fortsätta en annan dag.
Nu till kvällen ska jag vara med Marielle bara vi två! Vi ska käka pizza och hyra film! Det ska bli mycket mycket kul och trevligt och mysigt och allt det där<3

Ha det bra!
stora och många kramar
Från mig

Emma - Penagr är inte allt! Men man kan ha kul med pengar! Man kan hitta på mycket kul! Jag känner faktsikt att jag skulle velat jobba men jag får skylla mig själv att jag inte ansträngde mig! Fast jag måste erkänna att det är gött med LOV och jag skulle nog inte velat jobba så länge som du. Barndraget får räcka fast jag ska på två konserter och Liseberg två gånger.

Första

Första gången man skriver här  : ) Åkte på min/Helenas moped från Marielle och färden gick hem till goa Vallby. Ja, här är det lugnt idag! Mamma och pappa är på Bornholm och cyklar,  så jag och Helena får vara hemma. Vi vill inte med i vilket fall. Ja, när jag satt där på moppen så kom jag på att jag skulle fixa en tjusig blogg som Olivia har ( : hoppas man kommer ihåg att skriva här med! 

Jag har tältat inatt så jag är trött och så sitter jag vid en tråkig dator klockan tolv på natten då måste man vara sjuk eller nått! Men vem har sagt att människan är som den ska vara? Inte jag iaf!
Sommaren har man fått känna på lite här i Sverige med! Det är härligt  = ) Hoppas det blir fler underbart-goa dagar då Emma ska jobba och jag kan ligga på stranden och götta mig! [Vet inte om du läser detta Emma men jag ska säga dig att jag tycker synd om dig! Eller synd och synd du har ja valt att jobba själv men jag tycker att du är redig som orkar jobba så länge! Du kommer ju kunna ha en otroligt bra höst, vinter och vår med mycker pengar, vi andra vi får kämpa med våran ekonomi!]

Jason Marz - I´m Yours
Edwin McCain - I´ll be (acoustic)
Två mycket bra låtar!

Ha det bra!
Jag ska inte glömma att skriva här!
Kramar Jennie & sov så gott!
 Det kommer förhoppningsvis jag