En mysig dag

När pappa var hemma på lunchen frågade han om jag skulle vara ensam idag och ingen kommer hit och hälsar på. Nej det tro jag inte svarade jag.
När pappa åkt till jobbet igen fick jag ett lustigt telefonsamtal.

- Hej Jennie, gillar du räkor?
- Nej
- Okej, hej då!

Det var Marirnette som fattade sig mycket kort. En stund senare stod Marielle och Marinette utanför dörren men en picknick korg fylld med mackor, bullar och godis. Vi tjötade en stund och sedan spelade vi Wii. Efter en grym bowling match och lite golf där Marielle lyckades knipa första platsen la vi oss och kollade på Dagboken lika bra som alltid!

Tusen tack för dagen tjejor ni är guld värda!


En vecka

En vecka efter operationen. Det känns bra det ska jag inte säga annat. Har inte haft jättemycket smärtor utan har kunnat hantera dom med lite smärtstillande och mycket vila. One tree Hill, boken och Wii har hjälpt mig genom dessa långa dagar. Marinette har varit här och hälsat på två gånger det är alltid kul med besök jag ligger ju bara här i soffan annars. Emmsa var också här en stund på juldagen och passade mig när mina föräldrar var busiga och stack på kalas. Det är mys sen har familjen tatt hand om mig i massor och passat upp mig.

Nu kom Marinette och Marielle med en mysig picknick korg och massa mys!

skriver om myset sen!
Kramar Jennie

Julmys

Helgen har varit minst sagt fullbokad. Igår var Marielle, Marinette, Emma, Hanna och Sofie här och gjorde julklappsleken och myste. Enligt mig var allt mycket mysigt och något som MÅSTE göras om! Idag har jag sålt smycken och det blev inget bra resultat av det utan mest trött och kalla tjejer. Kom hem och käkade för att sedan klä granen med mamma. Åkte till Agnes en sabbis och på vägen hem plockade vi upp Marinette. Vi kollade på Heartbreak Hotel och somnade ganska snabbt sen. Hon nande här.

Idag blir det julgodisbak med Nenna. Ska slå in alla julklappar och imorgon blir det sjukhuset, och nej jag vill inte!

Kramar
Jennie

Lov

Välkommen jullovet du är efterlängtat! Idag gick jag sista dagen i skolan för detta året (det låter så skönt men med tanke på att det inte ens är två veckor kvar på detta året så låter det inte lika långt). Kollade klart på Mamma Mia idag i skolan! Nu har jag också sett den så alla slipper förvånas när jag säger att jag inte har sett den. Och jag håller helt och hållet med alla sång glad tjejer i klassen som tittade på filmen den är kanon bra! Jag älskar den och jag ska ha den snarast!
Efter skolan gick jag till Viskabo och hälsade på, det var evigheter sen så det var riktigt roligt att se alla godingar där nere. Jag och Gustav tjöta massa skit som vanligt och tanken över att han är STOR nu är lite konstig. Nog för att han alltid har avrit min älsta kusin men aldrig stor på detta sättet men saker och ting förändrar och visst är det roligt! Det var mys att träffa dom som alltid. Vid fem gick jag och jobbade några timmar. Ni har jag mest slappat och kollat hur det blir med Wii köpte får la se lite. Julklapp till mig själv kanske ;)

Imorgon blir det jobb sen fest!
Kramar Jennie

EbbaKusinerna på morsdag i Kleva -08

En vecka till Julafton

En vecka till julafton och hoppet om att handla klart alla julklapparna brann för mig idag. Allt gick kanske inte riktigt så bra som jag hade hoppats på, men jag fick köpt några julklappar ändå och i stort sett är det nog bara Angelica och pappa klart om jag inte har glömt någon. Sedan gick jag till Drottningblanka och skulle kolla på deras lilla egna UF-mässa. När jag ringer Emma så har dom lagt ner och alla gått hem å vad lyckat tänkte jag, men jag var glad ändå och gick vidare till Friskvågen och tränade i lugn och ro. Dagen blev lång idag och var inte hemma innan halv 8. Käkade och kollade igenom skolkatalogen som äntligen har kommit! Sedan blev det tv. Och jag måste bara säga att mannen som blev gravid eller hur man nu säger det var ett intressant program jag vet inte hur jag ska tycka och tänka men trakasserier till dom är allt inget annat än FEL!

Leona Lewis förgyllde dag med musik för mig!
kram Jennie



Det funkar!

I lördags blev det pepparkakshusbak och mys här hemma med Stenlers!

Söndagen var slapp, med plugg och så övningskörde jag det var kuligt. Jag var även inne i stan för att börja med julklapparna vilket inte gick så bra.

Igår tränade jag sedan blev det ännu lite mer körning hem därifrån, jag behöver verkligen öva och öva annars vet jag en som det kommer dröja innan det efterlängtade körkortet kommer. När jag kom hem blev det film!

Idag började jag med att gå på stan, hittade julklappar till mamma och Helena! Vid fem åkte jag och pappa till Ullared och köpte nu router på NetonNet och tro det eller ej men internet FUNKAR! Jag behöver inte vänta hur länge som helst nu och förhoppningsvis kan pappa betala räkningar utan att bli förbannad. Efter NetonNet belv det Gekås en snabbis. Träffade Ebba och Mamma Katarina. Det är roligt att det alltid är så mycket folk på det stället, gick inte in på gekås innan halv 7 och det stänger 8 ändå var det hur mycket folk som heslt och bland alla dessa människor finns det ju alltid någon man känner.

Sov gott!
Stressa i inte ihjäl i i all julstress
Jennie

Försäljing

I veckan har proverna till operationen och allt blivit av klarat. Jag är nog den mesigaste som finns men jag blev yr och sånt efteråt, jag som ville bli blodgivare om jag hade grupp 0 men jag ska tänka över det igen jag blir ju yr och svimfärdig för ingenting.

Igår hade jag bok recensionen och lämnade in CV och jobb ansökan på engelskan, det känns super skönt har bara provet i NKB på måndag kvar sen börjar nästan mitt lov!

Idag var det JulSpex i skolan. Det är allt lite trevligt och roligt att titta på. Vid 11 gick vi ner till toget för att stå i de fina bodarna där. Vi fick sålt en hel del och vi kan inte annat än att vara glad över resultatet gick några hundra plus!

Snar kommer Helena hem då blir det käk sen blir det nog idol för min del!

Kramar,
Jennie

lite snö är här!

Julstök

Igår var det sovmorgon och en slapp dag i skolan. Efter det blev det träning, alltid upp piggande!
Idag åkte jag med Frida till Axfood skulle kolla på påsar till UF men det fanns inga bra. Sedan blev det skolan jag gillar tisdagarna korta och goa! Efter skolan blev det träning sen gick jag på stan någon timma. Kjolen jag blev kär i igår blev jag mindre kär i idag, den satt förfärligt och glad är jag för att provade den och kan sluta tänka på den.

Nu har vi bakat alla pepparkakshus delarna, degen räckte nätt och jämt. På lördag ska delarna sättas ihop och bli ståtliga hus (får se om jag är med bara).

Jag längtar till jul, även om jag måste hinna med massa grejer men jag och bestämt att jag och Helena ska julhandla snart, eller hon får la komma hem från Egypten först.

Kram Jennie

Glöm inte kolla julkalendern!

The Pogues Feat. Kristy Maccool - Fairytale Of New York

I could have been someone
Well so could anyone
You took my dreams from me
When I first found you
I kept them with me babe
I put them with my own
Can't make it all alone
I've built my dreams around you

Andra advent

Gårdagen var mycket mysigt. Tog lite tid innan vi fick parkeringsplats eftersom vi inte driket var ensamna om att välja att åka till Liseberg. Det var hur mycket folk som helst men inte var vi sura för det inte. Agens och Tina började med att åka karusell sedan gick vi vidare till kanin huset och träffade julkaniner och sedan körde Agens Farfarsbilar. Vi gick där och myste och satte oss sedan och åt. Mycket gott! Jag och Agnes fick även flyga flygmaskin. Agens var nog den piggaste 3åringen på hela liseberg när vi gick mot bilen sprang om med sin ballong och sjöng. Det är härligt det var inte mycket gnäll där inte förutom när hon belv tvingad att sitta i vagnen för det var för mycket trafik. Ja vilken söt unge hon är! Vet inte allt hon får ur sig. Vi var hemma vi halv 11 och då var vi ganska så trött, så vi slappade och la oss ganska så snabbt.

Idag vaknade jag av att Agens kom in och väckte mig. Sen belv det god frukost som alltid när man är i Kärra. Sedan skjutsade de mig till jobbet. En konstig dag får jag allt kalla det. Hade inte mycket när väl jag har mat att göra efter tid belv det kö och var nära rekordet där på 40 minuter. Emma kom vid fem och då slutade jag. Nu har även mamma och pappa kommit hem det är alltid mys med folk i huset.

Imorgon har jag sovmorgon och jag blir glad då!
Kramar Jennie

Agens

Lördag

Vaknade med Marielle och Joel å¨golvet brevid! Mys ungar det där. Tjatade på Joel om frukost men det lyckades inte bra, utan han åkte hem och åt lunch istället ;) Jag och Marielle satte oss och käka lite granna. Efter ett tag ringde Tina och frågade om jag ville följa med till Jul på Liseberg med Kärra borna och självklart vill jag det. Dom ringde för en timma sen då sov Agnes så det dröjer nog ett tag till innan dom kommer. Tack vare det har jag hunnit städa rummet och äntligen satt upp julstjärnan och plockat här hemma lite. Nu har även jag fått någon gnista av jul i mitt rum också! Efter Liseberg följer jag med till Kärra och nannar där inatt!!

Puss och Kram

Ensam

Igår kväll åkte Mamma och pappa till Gent medens Klas, Anglica, jag och Marinette åkte till Göteborg och kollade på hockey. Frölunda vann med 6-1! jiiippie! Inatt åkte Helena till Egypten och även Håkan till Holland så här är lilla jag kvar i lilla Vallby. Morgonen blev lite hektiskt kände en liten klump av oro i magen, blir väl så när man är van vid att åka bli och dessutom ska lämna tidningreturer. Kom på att ingen kunde skjutsa mig och fick då sätta mig på moppen (HATAR) . In på jobbet och lämnade ut tidingsretuerna och senda vidare till tåget. Skolan började med matteprov och jag vet inte hur det gick kunde ha pluggat mer men orkade verkligen igår eftersom hela skoldagen igår bestod av matten så jag kände  mig helt slut och plugga därför inte mer igår och åkte på hockey istället. Tiden på provet var lite kort men det gick bra tror jag allt. Sedan avslutade vi dagen med idrott. Det var faktiskt kul, volleyboll!

Jag har nått fel på mig men kan inte komma på vad. När jag kommer hem från skolan måste jag bara gå till jobbet. Har varit där inne varje dag i denna veckan utan i måndags för då åkte jag bil hem. Jag kommer till Veddige och så tänker jag "å jag går in och säger hej och frågar hur det är." Den lite dålig vana eller dålig men kanske är där lite väl mycket. Kan inte hjälpa det känns det som. Alltide trevligt att sitta där och tjöta och tiden går så snabbt. Men jag ska bättra mig!

Ikväll kommer Marielle, Marinette och Joel hit. Vi ska kolla idol och käka lite som det seer ut nu iaf. Morgon dagen är helt utan planer skönt att bara ta det som det kommer, var ett tag sen jag abra vara hem dom där lördagskvällarna.

nu snodde ja datan (a)
jag älskar dig / marielle
Kram Jennie 

2/12

1/12 Julkalendern startade trots den platstiga världen som man fick se där är jag bara tvungen att fortsätta titta på den, är det december så är det. Min dag var bra tränade flowing och step sen vidare till Veddige för att simma med Marielle. Det var mys det! Och jag kan inte annat en säg att det kändes skönt och jag kände mig nyttig.

2/12 En mindre nyttig dag. Gick upp tidigt för andra avsnittet av julkalendern sedan sov jag vidare en halvtimma. Nio bussen åkte jag in och slog följe med Malin till skolan. Satte mig i det mindre fina hus 11 (inget taskigt men enligt mig är det en barack och inte jätte fräch. Men människorna som går där verkar inte tycka det är jobbigt för dom håller humöret uppe och är otroligt söta och mysiga, inte minst Marielle). Efter skolan gick jag till jobbet har ju någon slags dragningskraft till det stället. Där satt jag och tjötade med Frida två timmar eller nått tills Frida Dahlin kom eller som hon vackert kallas LillaFrida. Åkte hem och belv blöt och kall satte mig för att plugga.

Julen är på väg och det är mysigt men på tok för mycket regn.

Kramar Jennie