Sjuk

Ja dagarna rullar på. I söndags vann vi valinges vintercup! Gott jobbat tjejer! Roligt hade vi!
Idag är jag sjuk. Det snurrar och spränger i huvudet på mig. Halsen är inte heller på gott humör. Jag hoppas det blir bättre imogon. Jag har var i skolan första timman sen åkte jag hem och sov och åt och lite så där. Jag hoppas det är bättre imorgon för speciellt kul är det inte att vara hemma.
Alla hjärtans dag är det också. Inte en jättespciell dag enligt mig. En  dag som heter så för jag vet inte vad. Men strunt samma vissa glädjs åt den bra det iaf : )
Ha det bra! Och bli inte sjuka för det är tråkigt.
Kram

Malin 16år

Helgen är över och vackan tar över på nytt igen. Veckan kommer att innehålla två svenska nationella prov, träningar, Ebba, Marielle och Marinette, Fotboll och mycket annat kul och mindre kul.
Helgen har ju paserat som synd var! För roligt har jag haft det. I fredags gjorde jag inte mycket. I lördags var det träning och sedan åkte jag och Jonna hem hit för att baka en tårta till Malin. Tårtan blev jättefin. Sedan kom vi på att klockan var mycket. Vi snabbade oss och sedan kom Marielle och Gun som körde oss till Malin. Där bjöd hon på välkomms drink och sedan gick vi till bords. Vi fick smörgåstrårta. Efterrätt serverades också, det massa goda saker. Sedan var det i full rulle. Det kom fler och fler och till slut var vi riktigt många. Jag hade jätteroligt! Vid halv två ringde jag mamma så kom hon och hämtade mig. På söndagen gjorde jag inte så mycket. Marielle var här en stund och så lagade jag mat. Senare på kvällen kom Marielle igen och hon sov här! Jiiipppiii!! KUL KUL! det var så länge sedan!
Helgen har varit super bra! Tack alla som gjorde den bra! : )
91149-89
Tack Malin för bra fest!
Puss & Kram
Jennie