Skolan

De sista dagarna av sommarlovet belv det jobb. Jag och Emma jobbade söndag, måndag och tisdag då jäklar blev det gjort grejor. Mycket trevligt var det också tycker jag. För min del belv det även jobb på onsdag och min sista lovdag belv inte som väntat men det gick bra det också.

I torsdag började då skolan igen. Det känns knappt som man hade haft lov men det har vi och nu har vi tvåan framför oss. Schemat är absolut inget att klaga över och allt ser att ta bli ett bra år. Vi har även fått några nya i klassen och tråkigt nog mist några, men alla verkar glad över sina val och det är alltid kul med nya.

Igår var det "klassfest". Vi var max 10 från klassen och sen var det massa annat folk. Kvällen var tevlig men ingen höjdar kväll.

Idag har jag varit på fotboll med Marielle kollat på Derome/åskloster-Skällinge/Rolfstorp. Derome vann med 3-1. Efter matchen åkte jag hem läste lite och somnade en stund. Nu ikväll blir det Katrin en stund, får se vad som händer där. Kul att jag blev bjuden iaf!

Hur gör jag dig nöjd? Hur ska jag vara och bete mig då?
Jag vill att du ska vara nöjd.

Kram Jennie


Match

Gick upp klockan 9 idag. Kollade OS och grejade lite här hemma. Åkte upp till jobbet sen och tjötade med dom. Vidare till Marinette sen. Vi käkade lite och tjötade båda mycket nervösa inför matchen. Jag han precis hem att packa innan Marinette plockade upp mig till samlingen. Vi åkte upp till samlingen och även om jag visste att jag inte skulle få spela så mycket kändes det ändå kul att vara med och känna gemenskapen, som man tyvärr inte får som åskådare. Jag blev sittade på bänken ett bra tag och tur var väl det. Sista kvarten gick jag in. Jag hade inte räknat med att spela alls och det kändes kul att bara få spela lite och känna att knät höll den kvarten iaf. Matchen gav oss ännu en vinst med 3-0, mål av Marinette, Jessica och Lisa. Det är härligt hade varit super att gå obesegrade ur femman. Men då får man spela bra också.

Magen har mått bättre än idag det vill jag ju säga men ska försöka att inte klaga, Marinette har väl redan fått höra det. Nu blir det Oth och mys vid tv.

Kram Kram
Jennie

IKEA

Igår åkte jag och Helena till IKEA. Tankarna innan vi kom dit var få, jag ville bara ha ett mysigt rum. Allt på övervången gick vi igenom ganska snabbt och sen var det bara plock. Mitt i allt fick vi även fikat sedan fortsatte vi. Vi fick köpt bra grejor. Jag köpte två lampor, kudde, ljuslycktor mm. När vi väl kom hem städade jag mitt rum och försökte få iordning allt. Jag tycker det belv bra och det var roligt att få ordning på mitt rum. Vid fem åkte jag till Dersbovallen för att sedan åka vidare till Fjärås och kolla på fotboll. En minst sagt match att kämpa för och som dom kämpa och tog tillslut hem matchen med 4-3. Nu leder dom serien med 10 poäng över Fjärås(tvåorna). Det är bara fyran som gäller. Efter det åkte jag bara hem och slappade.

I really do miss you!

Kram Jennie

7 Augusti

Denna dagen har jag inte gjort någoting känns det som. Kom precis hem från en stund av övningskörande. Det gick la hyffsat men jag vill ju kunna riktigt och allt! Får väl skylla på att det var länge sen jag körde eller något sånt.

Melissa Horns skiva har gått om och om igen idag. Jag har bakat lite bröd idag också. Norskt Havrebröd, mycket mycket gott!

Nu blir det träning
Kram Jennie

Kan det inte bara få funka?

Just nu har jag bara lust att byta ut allt i min kropp. Skelettet är det som ska ut först och KNÄNA!! Jag får spela en säsong sen skadar jag mig sen får jag spela en säsong och sen är det skador igen. Allt är så fruktansvärt tråkigt, nu kändes det ändå som om allt skulle gå men efter träningen nu märker jag ju hur ostabilt det är. Vricka till det idag, allt hämnade fel och det knaka till vilken underbar känsla det är, eller inte. Jag vill inget annat just nu än att bara få ha hela knän och korsband av stål, snälla ge mig detta. Får la bli en operation eller något i den stilen får la börja med träning minst en gång om dagen först. Varför kommer skadorna till mig då? Jag behöver dom inte jag har fått nog av dom.

Dagen har varit bra i övrigt. Jag bjöd Marielle och Marinette på lunch. Det belv kyckling i sås och ris, en efterrätt belv det också en kolapaj. Vi tre var stor och skulle testa på kaffe, jag och Marinette fick i oss vårt efter mycket sötsaker till. Dagen var supermysig vi tre har mycket trevligt och mysigt!

Någon natt här har också vår fyrhjuling blivit stulen. Att folk kan IDIOTER!

Kram från mig.

Tips för öronen:
Melissa Horn

En dag ska mina knän bli hela, eller ska dom bort från denna kropp.

Utedans

Veckan har rullat på med en heldel jobb och även ett grymt väder som är innebärt stranden alla de lediga stunderna. I Fredags åkte jag och Marielle till staden det var grymt länge sen och hjälp vilken shoppen det belv på en kort tid. Reslutatet kanske inte blev allt för mycket men på den korta tiden tycker jag vi gjorde ett bra reslutat. Allt var supermys. Jag tog bussen till kärra och la mig på stranden. En bra hope med kompisar var där och badade, de drog sedan vidare till Malin. Kom tyvärr inte dit hade bestämmt att sova hos Tina, Lars och Agnes och när jag då tog bussen till kärra kom jag aldrig till Derome sen. Men jag hade en mycket mysig kväll och sparade mig till på Lördagen.

Igår vaknade jag av en kram från Agens, sen var det total slappning tills klockan två då de skjutsade mig till Klostervallen som fotbollsplanen i Åskloster så fint heter. Där spelade c-laget som det kallas mot Väröbacka. Matchen slutade 2-2 och efter det med en grymt snygg stil (en gammal moppehjälm och gula solglasögon) skjutsade Marielle hem mig. Väl hemma belv det ganska snabbt göra i ordning sig och sen åkte jag till Marielle. Där klippte Gun min lugg och sedan började jag och Marielle på det. Joel kom och hämtade oss eller pappan där och Marinette och Tobbe satt också i bilen. Vi åkte till Skällinge på deras årliga Utedans. Face-84 spelade och allt var super. och då är Maten bara förnamnet till det. Den var grymt god. Kvällen gick minst sagt snabbt och vi slutade det hela med att bada i SKällingesjön innan Sören kom och hämtade oss. Vi tre tiden var vi hemma och jag lovar att vi har varit på årets fest det förvånar mig annars. En grymt kul kväll som är nästintill oslagbar. 

Idag blir det slappning på hög nivå. Ska kolla lite fotboll nu och sen blir det nog mys med Marielle.

Ha det gött
Kram Jennie