Home sweet home!

Nu var man hemma.! Har haft en underbar resa.! Klassen är härlig, trevlig och underbar på alla sättåvis! dagen i skolan idag var slapp! Många var hemma och sov. Trötta efter resan.
Det var ett minne för livet men ja orkar inte skriva om det lite lat och trött!
Musik är bra grejer!

o Edwin McCain

o Matchbox twenty

o Regina Spektor






Du är nära men ändå långt bort. Vill ha dig nära vill ha dig här. Vill alltid ha dig som min. Vill alltid att du ställer upp. Vill att du ska vara min andra del som jag behöver för att leva. Det är vad jag vill men så kommer det aldrig att bli.

Dagen kom med snö

Nu sitter jag här. Ombytt och väntar på att åka till sällstorp för att få fira resten av huset här. Helena 18år, Pappa 50år och Mamma 50år (imorgon). Kvällen ska bli kul få man hoppas med god mat och trevligt sällskap. Vi blir väl en närmare 90 pers och livat ska det bli.
Tröttare kommar jag att vara på morgonen. Klockan 6 går bussen från Veddige kyrka till trysil. I Trysil ska det  bli härligt!  Våran  underbara  klass! <3
Kvällen ska bli toppen och jag hoppas på att jag kommer hem hyffsat tidigt om det nu går. Jag får sova på bussen upp imon.!
Ha det bra här hemma!
Puss å kram
Jennie

Sjöarmossen

Dagen har jag tillbringat med tre härliga varelser! Emma, Marinette, Malin och jag har varit Sjöarmossen och åkt skridskor. En ”samling” på eklöws med väskorna packade köpte vi fika. Sedan gick vi till Malin och bredde våra mackor. Runt ett kom Morgan och hämtade oss och skjutsade oss. När vi väl kom till Sjöarmossen drog vi på oss skrillorna och åkte runt bland folket. Efter drygt 20minuters åkning var vi tvungna att fika. Våra mackor var goda och det var minst sagt den varma chokladen med den goda grädden på också! Sedan var det ut på isen igen. Emma först ut det kan man knappt tro men så var det! Allt eftersom vi åkte insåg både jag och Emma att proffs också kan ramla! Sedan kom någon ut och blåste i en hockey tuta. Mycket dumt. Om jag och Emma hade fått åka 10 minuter till hade vi lätt gått med i Sunväras damlag men nu blir det inget med det. Ska leda den yngsta gruppen men barn istället och se till att det blir fika på VARJE träning och så en mjuk hög sarg. Vi satt där på läktaren och tjöta ett tag tills det blev alldeles för kallt och vi fick bestämt oss för att gå runt en slinga där. Vi gick ett varv och ytligare ett. Sedan kom pappan min och hämtade oss. Jag stannade hos Malin. Vi slappa, kolla på tv. Nu ikväll har jag också hunnit träna! Jag var trött så det var trögt i benen. Snart ska jag sova. Ska till Göteborg i morgon kolla på hockey! ROLIGT : D
Tack för en mycket mycket mysig dag!
Kram Jennie

91149-8091149-7991149-7891149-33