Tick, tack

Klockan går och snart sitter jag och Marielle på flyget till Turkiet! Det ska bli så jäkla roligt.!

Igår jobbade jag och sedan blev det idol och packning. Vi inte hur många gånger jag har ringt Marielle när jag har packat men kan inte hjälpa det, jag är sämst på att veta vad man ska ha med.
Idag har jag varit på öppethus på Strängbetong, allt för min lilla pappa. Vi gick en supersvår poängpromenad, antar att det bara blev några fåtal rätt. Har även utnyttjat mitt presentkort som jag vann förra året, fick passa på nu när SportRingen hade öppet innan de ska läggas ner. Jag fick riktigt mycket där, samtidigt som jag tror att hon gjorde helt fel, men jag ska inte klaga.
Nu har jag även varit på jobbet och ätit lite och tjötat. Min familj lämnade ju mig ikväll så hade inget annat för mig än att åka dit och prata. Det är alltid mys.

Så imorgon åker vi! Det ska blir superkul! Så skönt att bara åka iväg och gotta sig.

Ha det jättebra, det har jag ;)
Kram Jennie

22 Oktober

Visst är onsdagar härliga!! Hela dagen är en enda stor väntan inför kvällen och Grey's, av bara tanken vaknar man med ett leende på läpparna även om det inte var synligt så länge idag. Dagen började med det första Matte C provet i nöjesparken med byggarbetare utanför vilket inte var någon hit. Provet gick inte driket jättebra, hatar när man kommer ut och frågor över något man inte har kommit på inne på provet och det är så simpelt att man inte fattar varför man inte kom på det. Just detta råkade hända mig idag men det får inte upprepas ;)

Efter provet åka jag och Emelie ner till stan. Tjocka som vi var delade vi på en pizza och sen bar det iväg upp till lusthuset vid sparbankshallen där Gymnasiemässan höll hus och vi skulle göra allt vi kunde för att få folk att välja teknik. Vi hade en det rikitgt trevligt och många roliga mäniskor fick vi pratat med. Efter det träffade jag Marielle och vi gick i rask takt ner till tåget för att hinna med det. Men inte gjorde vi det så det fick bli bussen tjugo minuter senare. Hoppade av vid Karlsson och sprang i där lite snabbt. Snäll som Anglica är kom hon och hämtade mig och skjutsade hem mig! :)

När jag kom hem gjorde jag allt lite behövliga grejor, kollade lite på kläder tills Turkiet så det var rent, lagade lite mat och sen kom Robin och hjälpte mig lite smått med engelskan så nu är den färdig! :) 

Dagen har gått fruktansvärt snabbt och med tanke på att Grey's har fått avsluta den känns allt mycket bra förutom att det var lite fel på avsnittet mitt i men det funkade ändå!!

Så rolig läsning ni har fått, om någon nu läser detta. Min dag rakt igenom.
I vilket fall,
Ha det toppen!
kram Jennie

Dagen efter Lördag

Festen igår blev lite både upp och ner. Förfesten hos Sofie var mer än toppen! Tacos och mys med flickorna och ös på ölspelet. Vi gick medens regnet öste ner i fina Pippiparaplyn. Vägen dit tog en hyffsat lång tid och väl där var det fullt av slagsmål inte direkt en hit. Vi gick in och träffade både den ena och andra men något jättedrag var det tyvärr inte. Timmar gick och Gunsan hämtade oss och vid två var jag hemma.

Jag har fått tid till operation också. Jag vet inte riktigt om jag ska ta den eller inte, men troligt blir det att jag opererar mig. Det värsta är bara att allt kommer hända dagen innan julafton. Det känns svin tråkigt en jul och nyår som kommer innebära pina och smärtor. Men jag missar ingenting i skolan. Tackar jag nej kommer jag ju bara få vänta yttligare och det är säkert att det kommer passa då heller i datum och händelser. Där snurrar mina tankar hela dagen det kan jag lova. 

Vi tre blir det även jobb. Får se om där är något att göra, jag hoppas på att kunna få räkna några tal också. 

Tusen tack alla för en super förfest igår!! 
Kramar Jennie 

En riktig tjej aktivitet

Idag var jag först duktigt och gjorde lite engslka grejor. Sedan tog jag min moppe till Marielle. Vi startade ganska snabbt med att waxa mina ben. Behövligt var det!! Men en viss rädsla över att smärta skulle bli för stor värmde vi wax plattan och Marielle satt redo för att dra av den från mitt ben. Smärtan kom men den gick lika snabbt och tanken jag hade om riktigt pinadesmärta den kom aldrig. Vi forsatta och det gick riktigt bra. Jag säger inte nu att det inte gjorde ont men det gjorde inte sjukt ont. En smärta som snabbt gick över och det är verkligen något jag kan göra igen. Nu ska jag ha lena ben i fyra veckor hoppas jag. Sedan över gick vi till Marielles ben. Men lite mer skrik och pinande slutade vi projektet där ganska snabbt. Vi satsade på att göra mat istället eller Marielle gjorde jag satt mest och tittade på. Det belv käka och tjöt!!! Nu har jag varit hemma en stund och duchsat och lite så. Ska snart hämta upp den lilla pinglan och vidare till Sofie där festen ska börja.

Dagen har varit superbra och det är alltid lika mysigt att vara med Marielle!! Den tjejen är guld värd. <3
Nu tycker jag att festen ska börja!
Ha en trevlig kväll!
Kram och Skål från Jennie


Helg igen

Det är värt att skriva det igen. Tiden går fruktansvärt snabbt. Ännu en vecka har gått och Turkiet är inte långt borta nu. Igår blev det skola och sen jobbet. Idag stod bara idrott på schemat men åkte in vid tio ändå och fixade med UF-företaget. Det känns verkligen som vi kommit en bra bir påväg vilket är strålande roligt. Sedan var det dax för idrott och vi skulle ta pulsen för olika aktiviteter. Med klockor som var lite si och så löste de sig tillslut. Jag och Marielle vandrade ner till sationen och var coola MER brudar. När tåget rullade in i Veddige gick jag till jobbet. Där blev jag sittade vid datorn. Emma kom och det belv mer flabb. Frida slutade jobba och åkte hem. Jag tiden gick även där mycket snabbt rätt som det var hade jag suttit där i två timmar, fråga mig inte vad jag gjorde. Belv en dusch när jag kom hem och nu sitter jag här, har även lagt in bilder på bilddagboken inte något som händer varje dag. Snart blir det Tacopaj och Idol kanske med Marielle om hon känner sig piggare, vilket jag hoppas på!



Kramar Jennie


13 oktober

Dagarna rullar på och snart sitter man på flyget till Turkiet. Förra veckan var sju i klassen i Polen + våran klassföreståndare som vi har varje dag. Det ledde till en slapp vecka med en nästan två hela lediga dagar. Mamma och pappa saknades också denna veckan. Med buss tog de sig till Frankrike och besökte vinodlingar och fortsatte även med det i Tyskland. Jag jobbade fyra dagar och sen var veckan nästa förbi. På lördagen efter jobbet åkte jag till Joel och myste men massa godingar. Filip, Jonte, Niclas, Robin, Martin, Marielle, Joel och jag var där och kollade på fotboll och grabbarna ölade. Det var grymt roligt att träffa alla som tillsammans igen var väl ett till två år sedan. Igår åkte mamma, Klas, Anglica och jag till IKEA. Bokstavligt talat tryckte Klas och jag in en säng i V70 hem. Jag och mamma skrattade nästa hela vägen för för att hon satt så nära rutan, som tur var körde Klas och Anglica egen bil upp. Väl hemma igen åkte jag till Marielle en snabbis. Vi kollade lite inför resan som närmar sig med stormsteg innan jag tog min underbara moppe hem igen. Vi åkte till Stenlers och käkade lite kvällsmat och jag och Anna kollade på GossipGirl.

Kram Jennie


5 Oktober

Helgen är redan över igen. I fredags blev det jobb och sedan maximalt mys hos Marielle. Jag åkte till henne i världens fart och där hade hon gjort pizza och så myst vid framför idol. Det blev snack långt in på småtimmarna som vanligt och vid halv tre stod vi och tankade min moppe.

På lördags morgonen åkte mamma och pappa till frankrike och Helena var i Malmö. Dagens tidfördriv belv några timmars jobb och sedan hem och duscha och vidare till Katrin för förfest. Vi sjöng karoke och sedan gick vi vidare till Dersbovallen där suporterfesten väntade. En mycket god mat men för tok förlite människor belv kvällen trevlig och ganska händelsefattig. Gick upp till Katrin igen och det belv karoke igen innan Sofie skjutsade hem mig. Somnade tillslut med lite rädsla i kroppen men gott sov jag ändå.

Dagen började med att jag började städa min garerob. Vid tre tiden kom Klas och Angelica. Jag följde med dom hem och vi käkade tillsammans och slappade. Vid sju ringde Helena och hon kom inte in i huset här så Angelica fick skjutsa hem mig. Nu har jag avslutat garderob projektet.

Idag åker även massa i klassen till Polen och jag kommer sakna alla till MAX! Kommer bli sjukt tomt fast en ganska slapp vecka. Ledig på tisdag iaf från skolan men ska jobba då istället!

Just nu vill jag bara iväg, så snälla ge mig 26 oktober nu så jag och Marielle kan åka!!

Kram Jennie

Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är