Fredags Mys

Även denna veckan har bara sprungit förbi. Samtalsäment i skolan har varit kor av någon konstig anledning men kul har vi åt det, så det lär la fortsätta.

I torsdags var det nollning så jag var i stan och kollade lite, missade tåget hem så mammsen fick hämta mig men hem kom jag iaf.

Igår jobbade jag direkt efter skolan. Jag hade lite att göra. När jag kom hem var Klas och Angelica här och även Robin. Vi alla åt super gott och tjötade. Kvällen slutade efter tolv någon gång och efter det somande jag snabbt. Kvällen var jättemysig inte ofta vi alla i familjen sitter ner och pratar och myser så dära.

Idag öppnade jag på jobbet. Vid tre tog Cimone över och jag åkte hem och åt. Nu har jag fägart håret på Helena och snart blir det Marielle! (: Ska mysa där ikväll!!!

Va mysig helgen blev! ;)
Kram Jennie

Lördagen 13 September

Veckan har gått grymt snabbt. I måndags hade jag en riktigt mysig dag! Vi slutade tidiggt från skolan och då passade jag på att ringa min über söta farmor. Jag tänkte att vi skulle baka lite men hon hade planer på att bada. Jag tog tåget hem vid två och sedan åkte jag och farmor till kärra och badade. Det var Frisk bestämmde vi oss för att kalla det. Seda åkte vi hem till veddige och bakade biskvier av bästa slag! Goda belv dom och nu ska jag nog klara dpm själv. Tisdag och onsdags belv det jobb efter skolan och i torsdag hade jag det jätteskönt slappade vi tv och tog det lugnt. Igår träffade jag Marinette i stan. Vi fikade och shoppade lite. På kvällen myste vi med Marielle också! Det var länge sen och på något dumt sätt blir det alltid så, det gillar jag inte. Men mer än mysigt är det att vara med dom två. Vi tjötade och gjorde tacos. Efter det belv det fika och så kom Joel. Vi kollade på Dirty Dancing sen belv det lägg dags.

Idag har jag kollat på fotboll, får se vad som händer ikväll.

People killing people dying
Children hurtin you hear them crying
Can practice what you preach
Would you turn the other cheek?
Father father father help us
Send some guidance from above
Cause people got me got me questioning
Where is the love?

Kram från Jennie

Skola, jobb, skola

Veckan har rullat på ganska så snabbt. Det belv jobb i söndags och sen skolan hela dagen i måndags för att sedan jobbar igen. I tisdags hade vi kort dag det var gött. Var hemma och slappade och var ut och gick med mammsen. I onsdag var det skolan och jobbet efter det och även torsdagen såg ut på detta vis. Idag skulle jag jobbat om David fick bestämma men jag kände att jag måste vara ledig också. Vi slutade 11.20 idag tack vare att idrotten var inställd härligt var det! Jag och Anna gick ner på stan och tack vare att hon var med hittade jag skor! När Anna åkte hem fortsatte jag shoppa med mamma och ensam. Nu har jag kommit hem och ett bar nya byxor, två par stövlar och en tröja är inhandlat mycket kul!

Ikväll blir det väl bara till att slappa.

Jag vet att jag lever som ett minne för dig, men tänk på att jag vill leva med dig istället.

Kram Jennie