And the reason is you

Det blev ännu en lördag hos Malin. Den go ungen. Det var Malin, Jonna, Emma, Katrin, Marielle, Joel, Niclas, Jonte, Anton, Adrian, Martin, Viktor och jag. Tjejerna åt. Det var kräfskiva. Jag grillade kött och åt klyftpotatis. Kräftor är inte riktigt min grej. Vi ängnade mycket tid till att sjunga. Singstar och The reason hörde vi minst 30 gånger. Det var många olika sångare men bra lät det allt. Jag fick åkt linbana som jag längtat efter i tre dagar nu. Vi gick hem till Malin igen. Adrian somna. Malin, Anton och jag satt och pratade och efter stund kom föreldrarna hem och skulle ha kaffe. Vi fick väckt Adrian och vi gick ner till busshållplatsen. Jag cyklade hem och var nog hemma vid halv tre. Ja kvällen var ganska så trevlig. Hade lite ont i huvudet det gjorde inte saken bättre men jag hade rätt kul måste jag säga.
Hoppas ni har haft en bra helg.
Ha det bra
kramar Jennie

Bönderna

Korttagning idag i skolan.
Och den BÄSTA klassen som FINNS!

91149-4891149-4791149-4691149-4591149-44klassen

Första dagen i skolan

Då var sommarlovet slut och man är tillbaka i a-lag 5. Nya sexor och nu var man äldst. Dagen var lång men jag tyckte det var kul att träffa alla igen. Nästan hela dagen så gjorde vi schema det var inte lätt att fatta speciellt inte när Lars förklara. Dagen slut. När man skulle åka buss fick man ju vänta i evigheter. Väl bussen kommit får vi köra ända till Åskloster. En timmas bussresan första dagen inte jättekul! Men så är det ibland. Vid sex samlades vi för match idag. Det kändes inte konon innan matchen och jag gjord den sämsta sämsta matchen jag gjort på jag vet inte när. Det var tråkigt att spela och när första halvlek var slut satte jag mig på bänken och var förbannad. Fick komma in igen efter en stund och då gick det något bättre: ) När matchen var slut vann vi med 3-1 och det var riktigt kul! Det var något av dom bättre lagen och i första spela vi riktigt uselt men det var häligt att vinna trots allt!
Ha det jättebra!
Kramar
Jennie

Sista Helgen

Sista helgen innan skolan börjar. Igår spelade jag match. Vi vann med 3-1 mot Kung-Karl nu har vi tatt dom både i flick och dam det kändes bra! Efter det fick jag stressa att äta och fixa iordning mig. Sedan cyklade jag till Marielle och där satt redan alla. Efter en stund när klockan närmade sig halv nio cyklade vi till Malin. När vi kom dit hade inte många kommit men det fler och fler allt eftersom. Väl satt sig när hade jag riktigt trevligt och så ropar någon att bussen till stan går snart. Jag kommer upp ur soffan och känner inte riktigt att jag vill till stan men det var ju faktiskt jag som hade tjötat mest om det innan.  Vi kom ner till bussen och hoppa på. När att köra på ett rådjur annars gick bussresan kanon. När vi kom till stan så var där ändå hyffsat.
 Vid halv ett åkte Marielle, Joel och Filip hem och Robin, Niclas och jag stannde kvar. Vi gick till campino och delade på en pizza och sen var det dax att åka till tåg till Derome. Kvart över två var vi tillbaka i Derome och vi gick upp till Malin och kollade läget. Gick in och satte oss en sund sedan bestämmde vi oss för att åka hem. Kommit ungefär till skolan träffade vi alla som åkte kvart över två bussen från Varberg och vi fick stanna och prata med dom. Tjötat där en stud när vi tillslut cyklade hem. Var hemma fyra någon gång och tro mig det var gött att lägga sig i sin säng. Kvällen var inte jättekul men det var helt ok tycker jag ändå. Idag har jag bara slappat och tatt det lungt. Kollat på en film och pratat med Emma. Härligt att hon har haft det bra!
Ha det fint!
Kramar Jennie

Torsdag

Gick upp och gjorde frukost och gick direkt till tv och satte mig och kollade på en film. Münsters Fall blev det denna gången och jag tyckte den var helt ok. Efter det gjorde jag mig klar och åt igen. Sedan tog jag mammas cykel och cyklade till tandläkaren och Anita så snällt satte dit ett nytt tandsmycke. Tredje gången gillt! Sedan cyklade jag vidare till Visabo. Jag och Ebba och David målade och sedan kollade vi på tv och bara slappa. I regnet fick allt jag cykla hem och väl kommit hem fick jag byta kläder och satt mig här en stund. Byte sedan om till fotbolls kläder och körde iväg med moppen till Sällstorp, där fick man en ordentlig chock Marinette redan klar och hade redan kört. Körde vidare och sedan var det till att träna. Efter träningen var det fika och Malin och Anna gjorde så fin fika. Det ända folket hade å klaga på var på hur tomaterna var skurna och det var ju faktiskt Hanna. Sen åkte jag hem och ställde mig i duschen. Nu sitter jag här och funderar på varför det kan vara kul att träna varje gång. Två ibland tre gånger i veckan och  match en eller två gånger i veckan hur kan det då vara så kul?  Ja den som kom på fotbollen måste ha många pris jag kan hitta på ett eget nu. Jennie tycker om fotboll heter priset och det nomenerade är han/hon som kom på sporten Fotboll. Och självklart vinner också han/hon. EBBA!!!

Ha det kul som fotboll och lite till ; )
Kramar
Jennie

Liseberg

Var på Liseberg i går. Det var jättekul. Marielle, Joel, Niclas, Filip, Robin, Jonte och jag tog tåget från Varberg till Kungsbacka vi halv tio och sedan pendeln från Kungsbacka till Lisebergs-station. Vi började med Sagoslottet där självklart Peter Pan är bäst och tingeling. Sedan blev det  Rainbow  två gånger och sedan bara det rulla på.  När vi åkte Lisebergsbana  spö regna det  och det gjorde att åk turen inte blev lika rolig. Man såg ingenting. Efter det var vi piss plöta och fick stå under tak till det värsta var över. Sedan blev det Balder den är så go : ) älskar den! Stannade är bort. Åkte colerado och några spinrock och kanonen. Sedan var vi hungriga och det passade riktigt bra för det började riktigt störtt regna igen. Vi åt och sedan var regnet redan över. Vi gick upp och åkte uppskutet och höjdskräcken. Det är nästan goare än Ballder. Den magkänslan är så go! Sedan gick vi upp in i huste och vi åkte tornet och kollade på Göteborg lite vi vill ju se lite kaniner också. Men det fick vi inte. Sedan var det 3D bio som gällde. Det var jätteroligt. Jag tyckte det var hur fräckt som helst. Efter det fick vi snabba på lite och åkte vissa saker en gång till. Efter att ha åkte flomride en tredje gång var vi tvunga att gå till station och åka tillbaka till Kungsbacka och sedan till Varberg.  På kvällen pratde jag med Marinette i telefon. Snart kommer hon hit min lilla Blandfärs. Till kvällen ska vi ju spela match också. Jag måste bara säga och att jag och Jonte åkte Farfars bilar och det var vi bäst på. Sedan hälsade vi också på i Kanin-Huset. Jag åkte också nykelpigan själv. Det fula är att dom döpt om den till Cirkusexpressen.
Ha det kononers!
Kramar   Jennie

Roligast på Liseberg:
  • Höjdskräcken
  • Balder
  • 3D bio
91149-4291149-4191149-40

En Lördag och en Sönndag

Igår natt sov jag hos Marielle. Vi vaknade redan tio och kollade tåg tiil Liseberg som det bär iväg till på måndag. Efter det var det frukost. Där stannade jag inte länge åkte sedan hem och slappade.  Vi tre tog jag moppen till Dersbovallen och där började vi ladda för matchen. Så tyvärr slutade 4-4 efter att vi slapnade av för mycket i slutet. Men så är det ibland. Åkte hem och åt sedan kom Katrin och vi åkte till Veddige och hyrde en film. När vi kommit till Katrin kollade på en annan film. Svalan, Katten, Rosen Döden. Den var bra och sedan stoppade vi musikvideos och det var kul må ni tro. Vi hade så dålig humor så jag vet egentligen inte vad vi skrattade åt. Efter ha ätit mycket godis och chips vilket vi fick eftersom jag hade spelat match och  Katrin skulle träna dagen efter.  Nu var det hyrfilmen så vi tryckte igång.  Mastermind den var spännande och mycket  bra! När jag väl kom hem vid halv ett var här folk och man fick inte sova. När alla åkte hem kunde jag sova då var nog klockan halv tre.
Blev väckt av Ebba som ringde. Men det gjorde inget när det  var den goa ungen så jag blev glad. Hon skulle komma halv tolv sa hon. Jag kände då att jag hade god tid på mig så jag satte igång datorn och pratade med Helena och Elin när jag såg att klockan var elva. Jag fick på mig kläder och käkat två mackor och snart ringde någon igen och frågade efter vad grannen hette och snart stod ängeln på gården. Ebba hade anlänt och då hände både det ena och det andra. Helena fick bensinstopp för någon hade lurat i mig att jag hade bensin så jag tankade inte. Helena skulle ta en cykel för att cykla till moppen. Hon skulle ju då självklart ha med sig bensin. Jag och Ebba skulle då gå efter och hämta cykel. Men så kom föreldrarna hem. Ebba och jag tog det då mycket lugnt och började kolla på en film. Borksmans punkt. Den var också bra! Inte lika spännande som Mastermind. Sen käkade vi glass! Nu är tjejen hemma och ska väl snart på teater.
Ikväll ska jag ta det lugnt och kolla på film. Liseberg imorgon!
Många kramar
Jennie

En trevlig och lite regnig Fredag

Först tror jag att jag börjar brätta om min dag som jag hade igår. 
Den dagen var trevlig ska ni vet.  Klockan tolv åkte jag och min morbror Håkan från vårt underbara Vallby till Sveriges näst största stad nämligen Göteborg.  I Göteborg satte vi oss på stationen och fikade länge. Tillslut kom pappa med tåget Stockholm Skövde. När pappa kommit åkte vi till Ullevi och kollade på friidrotts EM! Det var jätteroligt med att ha sett både Wissman och Olsson m.m åkte vi hem nöjda och belåtna.
Idag har jag varit med Anton. Det var mycket trevligt tycker jag. Idag vann jag visserligen ingen fotbolls match men jag har haft trevligt. Vi prata och satt vid datorn innan vi bestämmde oss för att åka och bada.
Vi åkte hem till mig för att hämta badkläder och det dröjde det inte länge fören det började regna. Det blev att vi blev sittade här och spelade kort. Men trevligt hade vi i alla fall. Nu på programet har jag teater Remeo och Julia! Det ska blir kul.
Ha det bra!
Kram
emantondd

Härliga Vänner

Marielle, Jag   äbbsMidsommar  marinette

Gårdagen

Jag måste bara börja med att säg att jag fick ett mycket trevligt besök i tisdags kväll. Jag låg jämte hemma i tv-rummet där nere och tittade på Morden i Midsommar. Då kom min ängel. Marielle kommer in där helt oväntat och det var mycket trevligt. Vi pratade och det var härligt att vara med den goa pricken igen!

Vaknade av väckarklockan. Finns det något jobbigare att vakna till? Det är nog det jobbigaste som finns. Ingen riktigt radio kanal mest sprak i det hela och man vill bara inte gå upp. Bättre är det allt när ens mamma kommer in och säger att man ska vakna! I vilket fall som helst kom jag upp ur sängen och åt frukost och sedan gick jag ner till grann stället och började måla. Vid middag fick vi stanna inne länge. Regnet öste ner och det gick inte att måla i. När det väl slutade började vi igen.
Åkte på träning vid halv sju och kom lite sent men det gick bra det med. Träningen var rolig och när jag kom hem från den pratade jag med Ebba<3
guul
Ha det mycket mycket bra!
Kul att ni läste.
Många gosiga kramar
Jennie